Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 24 november 2010

Op het eerste gezicht

Velen geloven niet in liefde op het eerste gezicht. Ik wel.

Toen ik 16 jaar geleden voor het eerst mijn man zag op een feestje van een gemeenschappelijke vriend, had ik zoiets van “WAW”. Toen ik naar huis reed dacht ik: “Dat is de man waarmee ik wil trouwen!”.Ik had één probleem: we hadden wel wat gepraat samen en wat gedanst, maar verder niets speciaals, geen telefoonnummers uitgewisseld of verdere afspraken gemaakt. Hoe ging ik dit aanpakken (in een wereld zonder google, zonder facebook, zonder gsm, …)?

Ik heb mijn stoute schoenen aangetrokken en naar de vrouw van de gemeenschappelijke vriend gebeld, met de vraag of ze geen contactgegevens had. Ze had alleen een adres, in Frankrijk (hij woonde toen in Rijsel), op de recent gebruikte lijst voor geboortekaartjes. Dan maar een brief sturen dacht ik : “Hallo, ik ben dat meisje met het blauwe kleedje aan. Ik vond je tof en wil je beter leren kennen….”

4 weken heeft hij gewacht voor hij reageerde en een afspraakje maakte! Ik had de hoop al helemaal opgegeven. Op het eerste afspraakje was hij 1 uur te laat (ik was toen nog zo naïef om te denken dat het om een West-Vlaams probleempje ging: half vier is niet vier en half). Maar mijn eerste gevoel werd alleen maar bevestigd en ik was verliefd sedert het eerste moment dat ik hem zag!

Om een lang verhaal kort te maken: een jaar later trouwden we, we werkten samen hard aan de verbouwingen van ons huisje en we kregen 4 prachtige kinderen. We waren supergelukkig tot 4 jaar geleden het noodlot toesloeg en mijn man overleed.

En de brief …. die is nog veel ter sprake gekomen, maar is zoek geraakt tijdens één van onze verhuizen. Misschien komt hij ooit nog eens boven water.

geplaatst door Leni - 5555 keer gelezen

beoordeeld 4.83/5 (6 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be