Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 15 november 2010

stoute schoenen aan...

Flinke herfstwandeling gemaakt!

Mijn zintuigen hebben genoten, de wereld ziet er prachtig uit. In mijn hoofd is alles op zijn plaats gewaaid. Zuurstof gesnoven. Nieuwe energie stroomt door mijn aders. Gedachten zijn verfrist. De tijd is rijp om zelf initiatief te nemen. Misschien moeten we allen een groeiproces door of een verwerkingsproces. Een nieuw en ander leven begin je niet zomaar. Littekens vervagen. Het leven roept…het leven wenkt…

Wat heb je te verliezen Tesoro… niets…wat heb je te winnen… veel!

Dus trek je stoute schoenen aan. Een neen heb je, een ja kan je krijgen.

Het kleine bange hartje is weg. Ik ben gegroeid in mijn denken en doen. Het schrijven van deze cursiefjes heeft me laten kennismaken met mezelf, met andere lotgenoten. Ik heb mogen kijken in het leven van anderen, via blogs of reacties. We zijn allen verschillend, hebben allen een andere stijl. Maar zeggen hetzelfde met andere woorden. We zoeken naar onze wederhelft. En onze schrijfstijl is ‘denk ik’ een indicator van wie we zijn. Je vindt hier Humo mensen…Knack mensen…50plus magazine mensen…Libelle stijl mensen of een combinatie van!

Rad van pen! veilig achter je PC, je wordt beschermd door je vier muren.

Stop! Het leven speelt zich af buiten en tussen de vier muren. Uit voorbije dates en avontuurtjes heb ik geleerd. Deze rijke bagage en ervaringen neem ik mee. Mijn mensenkennis werd hierdoor aangescherpt. Wolven in schapenvacht. Mannen zonder ruggengraat. Sekstoeristen. Vriendschap gevonden. Warme lieve mannen…maar geen klik.

Dus nu neuzen in mijn favorieten, contacten, sobere en rijkelijk ingevulde profielen lezen. Mijn fingerspitzengefühl laten spreken of is het mijn zesde zintuig! Me laten leiden door de intensiteit van de prikkel.

Mijn vingers en gedachten mogen niet meer blokkeren…vandaag… misschien morgen stuur ik een resem’ toon interesse berichten’, het vervolg vullen we samen aan/in. Luisterend naar de raad van het forum, je mag zelf initiatief nemen. Verras de mannen. De mannen zijn er (naar het schijnt? ) klaar voor ;-)

Ok!

Doe ik het of doe ik het niet?

Houd je mailbox in het oog, ik kom :-)

geplaatst door Tesoro - 5626 keer gelezen

beoordeeld 5/5 (2 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be