Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 8 november 2010

Tweede date

Hey Bloglezers,

Vorige week vertelde ik jullie over de leuke date die ik had met een heel charmant meisje. Na die avond kon ik haast niet wachten om haar terug te zien, het was als een sprookje en ik zat ergens tussen act 1 en act 2 in het Intermezzo. Alleen duurde de pauze meer dan 5 minuutjes.

Nu ik mag niet klagen, we hadden zaterdag terug afgesproken dus ik wist dat ik haar ging terug zien. Toch een week is lang. Maar uiteindelijk werd het zaterdag, kan je geloven dat ik mogelijk nog nerveuzer was als de eerste keer? Ja, het klinkt allemaal wel een beetje raar misschien, maar deze keer had ik wat te verliezen mocht ik wat doms zeggen.

Daar sta ik dan in de cinema, te wachten tot die hemelse verschijning binnenwandelt. Mijn hart heeft zijn plaats in mijn borst weer ingenomen en laat me je verzekeren ik zal het geweten hebben. Het voelt alsof die jaren van mijn leven gaat kosten. De manier waarop mijn hart het bloed door mijn adres pompt aan een ontzaglijk tempo, is haast onmenselijk. Is het normaal dat ik mij zo voel, vraag ik me soms af. Vijf na zeven, ik krijg een smsje van haar ze laat weten dat ze er bijna is en dat ik me geen zorgen moet maken “Ik ben het niet vergeten”. Ze sluit haar smsje af met een xje.

Mijn zenuwen ebben weg wanneer ze de cinema binnenwandelt. Deze keer ziet ze me direct staan, een stralende glimlach op haar gezicht. Het wordt een mooie avond…

We zijn naar Zot van A gaan zien, die feel good movie van Jan Verheyen. Een leuke film om samen te gaan zien, denk ik. Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet zoveel gezien heb van de film, en nee het is waarschijnlijk niet de reden waaraan je aan het denken bent.
Ik had het idee om haar hand in het mijne te nemen en zo naar de film te kijken. Ik had dat ooit eens in een film gezien en het zag er echt romantisch uit. Helaas in de film past dit mooi in het scenario. In het echte leven is het zo dat, juist op het moment dat je haar hand wil vast nemen, het meisje beslist haar armen te kruisen en het onmogelijk wordt haar handje te nemen. Dus je zit daar te wachten tot ze haar weer een beetje verzet. Je moet haar dus constant in het oog houden, zonder het opvalt natuurlijk. Om dan uiteindelijk zonder al te veel aarzelen haar hand in het jouwe te leggen. De film mis je dus voor een deel maar de glimlach achteraf maakt het wel de moeite waard.

Na de cinema, zijn we nog wat gaan drinken ergens aan de buurt van de grote markt in Antwerpen. We hebben nog wat gebabbeld over reizen en dromen die we delen. Toen we het cafeetje verlieten heb ik haar bij de hand genomen en zijn we langs de Schelde gewandeld. Het was al donker natuurlijk, maar het geruis van het water en het maanlicht maakte de sfeer toch een beetje mysterieus. We stopten op de burg net voor het steen, bij de schemer van de straatlampen kon ik juist in haar stralende ogen kijken, ik hield haar in mijn armen en stond op het punt haar te kussen toen ze wegtrok. Een beetje verbaasd keek ik haar aan. Een traan vormde zich onder haar ogen, toen ik haar vroeg wat er scheelde, zij ze dat ze me nog iets niet verteld had. En toen kwamen, voor mij, vier kleine woordjes die als een moker mijn wereld deden ineenstorten, “Ik heb een dochter”.

...

geplaatst door Gonyo - 5706 keer gelezen

beoordeeld 5/5 (1 Stem)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be