Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 8 november 2010

Tweestrijd


Met mijn alter ego is een tweestrijd aan de gang. Blijf ik hier bloggen? Mijn alter ego zegt dat ik er het bijltje moet bij neerleggen. Je date het niet goed tot nu, zegt hij. Waarom niet dan? Je begint te daten met veel jongere vrouwen en straks worden je stukjes daardoor nog gekleurd vindt mijn alter ego.
Nou, kan dat dan kwaad?
Een beetje jeugdige gedachten opsteken kan alleen maar goed zijn.
En is de leeftijd voor erectiestoornissen soms niet aan het zakken? Nu al kampen 60 % van de mannen boven de 50 daar mee. Abraham gezien hebben is kennelijk niet vrij van risico. En dat terwijl bij vrouwen de lust alleen maar toeneemt. Bij vele althans. De rest zijn zuurpruimen. Maar ik neem aan dat ik die hier niet zal tegenkomen. Waarom anders zijn de dames hier present? Niet voor een kransje in de chatroom; daar komt bijna geen volk. En toch ook niet om een vent te vinden die de cinema en de etentjes betaalt en die verder alleen maar verlangt naar zijn pantoffels; of wel soms ?
Met mijn alter ego word ik het nog oneens. Daten met veel jongere dames zal beslist voordelen hebben denk ik zo. Het zaad in ’t bakske schiet er wortel van. Klein tuinieren eerst. Er zijn zelfs chefs die hun kruiden in bloempotjes op hun balkon telen. Een meer uit de kluiten gewassen moestuintje vraagt werk en onderhoud.
Maar ik dwaal af nu. Ik was bij het daten met veel jongere dames. Ja ‘k weet niet hoe het komt, maar ineens is dat zo. Komt dat door het bloggen hier, die fanmail? Ik begin het te denken.
Nee ik koester geen illusies. Die jongere dames prefereren van wat oudere heren het attente gesprek dat hen kan boeien, dat onbaatzuchtig scheutje wijsheid dat niet op handtastelijkheid uit is maar hen recht in de ogen kan kijken met dat warme en die blik van ik-versta-je-wel. O ja, oudere heren brengen het geduld op om eerst de schors te laten vunzen tot er hier en daar een rustig vlammetje aan likt. Uit het goede hout gesneden jongere dames kunnen dat appreciren.
Nu ligt mijn eerste date met zo’n veel jongere schoonheid al lang in het verleden. Op een of andere manier sloeg het aan en bleef ik wekenlang de vertrouweling over al het getormenteerde waarin zij zich ondergedompeld wist. Het geplande vervolg raakte in extremis afgelast en ik geloof dat het maar goed was ook. Al stond ik er nadien nog ergens mee op de dansvloer, puur toevallig. Dat ik bij een vijfkoppig groepje weduwen plus zesde man het zevende wiel aan de wagen was, wou zij niet weten. Ook niet dat ik geradbraakt thuis kwam. Want zij, zij had gezien dat ik me rot danste en amuseerde; tot in de vroege uurtjes, lang nadat zij al was vertrokken zonder n woord, wat ook mijn fout heette. Niet alle jongere dames geven mutueel blijk van het begrip dat zijzelf mogen genieten, vind ik. Maar kom, dat is het voorrecht van hun jeugdigheid.
Het enige wat ik mijn alter ego moet nageven, is dat het bloggen hier op zich niet zo lonend is voor mij. Veel jongere dames die bloggen worden hier vr getrokken en krijgen een veelvoud aan gratis weken lidmaatschap. Jaja, ik heb het door.
En daarom lig ik met mijn alter ego in tweestrijd :
Moet ik aan het bloggen de brui geven, of het juist nog meer doen ter wille van fanmail vanwege veel jongere dames die al eens een date met mij zien zitten.
Het antwoord laat ik over aan de lezer(es)s(en), jong of oud.

geplaatst door Ufo - 5332 keer gelezen

beoordeeld 4.85/5 (13 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be