Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 3 november 2010

Wat ertoe date


Ik zag geen foto en had daar niet eens bezwaar tegen. In de leeftijd zat een klein hiaat. Maar er was dat sprankelende, dat rimpels uitvlakte. Dat innemende. Wat ik anders bedenkelijk zou vinden waaide als een ballon over de heg; ver weg. Barrières vielen. Nergens aanstoot aan. We stootten elkaar aan en grapten.
We zagen parallellen, elkaars lellen, zaten en lagen te vertellen. Haar favoriete standje was een kolfje naar mijn handje. Ja ja er waren verschillen. Maar zouden we dat anders willen ? Gewoon zijn was toch al gek genoeg ? De negenproef op negenenzestig, het klopte allemaal. De uitkomst kwam ons goed uit.
Rustig, rustig. Dat moest wel eens. Dat hoeft hier geen verklaring. Wel was het allemaal lustig.
Hoe is het dan ineens kunnen kantelen ?
Zoals gewoonlijk is daar weinig verklaring voor. Het dwangmatige. Je kent het nietwaar, die tong die is uitgelegd moet worden gegeten. Daar kan je donder op zeggen. Lust je die ’s middags, wel je zal wachten en op je honger zitten. Je zal die ’s avonds vreten, of je dat nu leuk vindt of niet. En nee dat vind je niet leuk (meer) maar je bent net beleefd genoeg om het niet te doen merken.
En dan ga je zelf ineens van alles bemerken. Het gaat op je werken, maar dat laat je niet blijken. Het gaat niet wijken.
Op een keer is het duin te hoog, je trappelt in het mulle zand en elke stap omhoog is een wegglijden. Tot het duin niet eens meer glijdt. Het is verzand. De vis, die tong, werd een landtong van drijfzand. Je bent op drift eer je het weet.
Je zet de auto stil en gaat naar binnen. Je kwakt neer in een zetel, strijkt met een hand over je voorhoofd. Het voelt klam aan. Alles voelt ineens klam aan. Het is voorbij. Niets komt nog terug. Je kan er niet eens nog een woord over wisselen.
Ach, muziek verzacht de zeden. En dan ineens....ja dat was het ook. Muziek was oorverdovend afwezig. Had ik daar wel mee gerekend ?
Onnodig om er nog over in te zitten. Ik geef geen reet meer om wat ertoe date.

geplaatst door Ufo - 5359 keer gelezen

beoordeeld 4.62/5 (13 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be