Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 3 november 2010

wie ben je?

Ja, jij met het glas duvel voor je…of jij met die bezorgde blik in je ogen, nippend van je glas wijn. Of jullie daar, lachend voor een frisse pint. En jij daar met een dromerige blik en een witte martini.

En oh daar een koppeltje minnaars, zie je aan de stiekeme blikken die ze werpen op de ingangsdeur.

Brussel Zuid … 18,15 uur. Wachten op de trein. Tijd voor een koffie. Rokerig bruin cafeetje midden in het station. Even de klok stil zetten. Sigaretje en kop koffie. Ontspannen met het zoeken naar een verhaal achter de gezichten van deze tooghangers :-)

Glimlach even bij de herinnering aan een man die fantasieŽn had over een ontmoeting in het station.

‘Stations – roman – stijl’ …maar dan de pikante versie!

Mensen kijken, of neen, mannen kijken…90% van het publiek zijn mannen. Is blijkbaar nog altijd een voorrecht van mannen, alleen een glas te drinken. Dring ik nu in een mannenwereld binnen? Of heb ik ook recht op een barkruk aan de mooie oude houten toog? Had je eigenlijk liever gezelschap gehad? Of heb je behoefte aan je dag los te laten, net als ik?

Mijn blik glijdt over elke barkrukbewoner. Hier en daar blijft hij even hangen. Je kunt je niet voorstellen wat een assortiment van mannen hier zit. Elk met een eigen verhaal. Wacht er thuis een lieve vrouw op hem? Wacht er thuis sleur en ongenoegen? Wacht er thuis een bericht van M4M in zijn mailbox? Drink je alleen maar je aperitiefje? Is de vergadering niet naar wens verlopen? Moet je zelf nog je potje koken? Of heb je dat glas echt nodig? Kijk naar handen…weinig trouwringen te zien.

Mannen in kostuum. Mannen in jeans. Mannen in uniform. Mannen met bril. Mannen met baard. Mannen met een reistas. Mannen met een gsm. Mannen met een vriendinnetje.

18,55 u…jas aan en ontspannen op weg naar huis.

Wie ben je? Wie ben ik?

Afspraak om 18,15 uur in het station Brussel Zuid?

Misschien ben jij de volgende keer 1 van die mannen met een verhaal.

geplaatst door Tesoro - 5463 keer gelezen

beoordeeld 4.67/5 (3 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be