Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 1 december 2010

een vriend...

Zondagmorgen…

Ik trek nog even de donsdeken tot over mijn oren. Het liefst verdwijn ik terug in een diepe droomloze slaap. Veilig afgesloten en opgesloten in mijn warme bed.

De radio heb ik al afgezet, aan de kerkdienst heb ik echt geen boodschap. Ik kies voor een cd van Hooverphonic. Mijn gedachten gaan naar gisteren en morgen… Heb eigenlijk zin in koffiekoeken en koffie en gezelschap om te keuvelen tot de middag. En dan misschien samen terug in bed stappen. Een luie zondag…juist jij en ik…de voordeur goed gesloten houden en de gsm uit.

Elf uur… ik slof nog doelloos rond met mijn kamerjas aan, weinig zin om me te douchen of aan te kleden. Wat mailtjes gelezen en verstuurd. De telefoon rinkelt…de troostende woorden van een vriend doen mijn dipje keren.

Afspraak gemaakt voor een restaurantje in de avond. Prettige vooruitzichten. Het is altijd aangenaam vertoeven in het gezelschap van een gelijkgestemde ziel. Opgespaarde frustraties kan ik even kwijt. Mijn vragen worden beantwoord. Ja…hij is mijn klankbord, hij leidt me rond de valkuilen van het date leven. Hij is even de sterke schouder waar ik mag op leunen. Het is kijken in een spiegel.

De wijn en de whisky maken de tongen los. Het is een avond van plagen en vragen. Even dat gevoel van herkenning. Honderduit praten over van alles en nog wat. De bevestiging gekregen dat het leven nog een doel heeft. Neen…ik leg de lat niet te hoog…ik ben niet kieskeurig…

Zondagavond…

Was sprankelend als champagne ;-)

geplaatst door Tesoro - 5442 keer gelezen

beoordeeld 4.6/5 (5 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be