Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 15 december 2010

Gentleman brandkastkraker


Fluwelen handschoenen en engelengeduld zijn het recept bij het beroeren van de vrouwelijke psyche. De fysieke aantrekking nog maar even niet manifesteren; laten zitten onder stoel, bank, divan of whatever. De dame in de ogen en wangkuiltjes kijken, en al zeker niet zitten staren in of ter hoogte van het décolleté of nog lager. Als dat toch algauw gebeurt is dat bad timing. Very bad.
Want om de klik gaat het.
Om die klik is al veel te doen geweest, als je de blogs en de Things2Share zoal leest.
Maar hoe dan ook vind ik dat er meerdere klicks zijn. Dat is iets wat elke brandkastkraker weet.
Niet dat ik een dame zie als een hoe dan ook te kraken brandkast. Want als je de eerste klicks al hebt gevoeld moet je niet eens nog iets kraken; het deurtje gaat dan al vanzelf open.
Een wonder toch, niet ?
Ze zijn zo subtiel,die eerste klicks. Meervoud,ja.
Het kan zijn dat de eerste ontmoeting je er al een geeft, maar er geen meer volgt bij de tweede. Trek dan ongemerkt die handschoenen maar uit en laat je gereedschap in je koffertje maar uit het zicht. Ledig dan je glas of drink je koffie op, neem even vriendelijk en beleefd afscheid, en laat het daar bij.
Al je een eerste klik had door het chatten en/of het bellen, en bij de eerste ontmoeting onder de fluwelen handschoen het geluk hebt van een klik bij beiden, hou de handschoentjes dan nog maar wat aan. Van niets raak je zo in vervoering als van al die verdere klikjes zoals gentlemen brandkastkrakers die voelen kunnen. Dat Fingerspitzengefühl in woord en wederwoord dat elkaars ervaren en zien en ziel verkent in rustige golfslag die met schuimkopjes omkiept en breekt op het nog maagdelijke strand en zich dan even terugtrekt om zoveel meerbelovend weer aan te komen rollen.
Aah…laat het je maar beroezen onder die handschoentjes. Draag ze met geduld en gratie tot de subtiele klikjes je op weg zetten naar de hartscode van de dame. Roep dan niet uit dat je die kent, want je kent ze nog helemaal niet. Daar is langer bezoek voor nodig.
Wees blij met de eerste reeks klikjes in de combinatie. Combineren, permuteren, savoureren, effloreren, toebereidselen tot dineren en consumeren. Daarbij niet denken aan penetreren of -erger- ejaculeren. Laat je gereedschap in het koffertje.
De gentleman brandkastkraker geniet van het lezen van de code.
En ik weet zeker dat de dame daar ook van geniet.

geplaatst door Ufo - 5767 keer gelezen

beoordeeld 4.78/5 (18 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be