Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

vrijdag 10 december 2010

het moet me even van het hart...

Oordelen, veroordelen of beoordelen is “absoluut” niet mijn bedoeling. Ieder van ons heeft het recht om zich op een date site te plaatsen. En ik wijs niemand met de vinger!

Maar wanneer je op een tijdspanne van een tiental dagen, vier mannen op rij leert kennen, allen nog getrouwd…dan vraag ik me af wat ik hier eigenlijk (nog) doe! Ik heb begrip voor ieders situatie. Mijn empatisch vermogen is groot…maar mijn streven naar eerlijkheid en openheid zijn groter. En ja…het zijn stuk voor stuk mannen die waardevol zijn als mens, als vriend.

En het zijn niet alleen gehuwde mannen die mijn single pad kruisen, maar eveneens mannen met identiteitsproblemen, drankproblemen en andere problemen of laat het ons ‘fantasieŽn’ noemen!

Ik heb respect voor elk levend wezen...mannen, vrouwen, kinderen.

En wanneer ik dan, na bijna een jaar contact stop zeg…het is genoeg geweest…ben je een half uurtje later geblokkeerd, gewist, uit hun leven geschrapt! Delete! Dat is even slikken.

Het geeft je emotioneel een zware deuk.

Beseffen al deze mannen dat ze de eerlijke kans van een andere man ontnemen, dat ze mij vele kansen ontnemen? Dat ze je geloof in eerlijke oprechte mannen doen wankelen.
Het is en blijft hier een zoeken naar de spreekwoordelijke naald in de hooiberg. En ik begrijp elke dag meer en meer de terughoudendheid van velen. Zoals ik ook begrijp dat gehuwde en probleem - mannen een nieuwe weg willen inslaan. Maar ruim dan eerst de rommel van jullie leven op. Maak schoon schip.

Ja…ik voel me nu even pissig, kwaad, verdrietig, ontgoocheld. Ik ben op geen enkel vlak een therapeut, maar gewoon een vrouw van vlees en bloed die recht heeft op een ander en nieuw leven. Ik heb mijn tegenslagen geÔncasseerd en verwerkt. Alleen op deze manier is het mogelijk de fundamenten te leggen voor iets nieuw.

Anderen begrijpen is kennis. Jezelf begrijpen is verlichting. (Lao tse)

geplaatst door Tesoro - 5687 keer gelezen

beoordeeld 4.5/5 (8 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be