Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 6 december 2010

Mannen maken plannen


Ondanks alles, ik ook. Liefst niet alleen, maar als ’t moet wel. En ook als ik er juist tussenuit wil knijpen. Bijvoorbeeld om kleefkruid en stalkers te ontlopen, waar ik de pest aan heb. Of om weg te zijn met carnaval, want dan is het lawaai hier in mijn straat niet te harden. Wr, dat weet ik nog niet. Misschien naar een van die vele Europese steden die op mijn lijstje staan en waar ik nog niet kwam.
Wie weet ga ik naar een Kaapverdisch of een ander niet zo heel veraf eiland. Het zal me worst wezen of ik alleen ga of niet. Vorige duo-trips bekwamen me achteraf gezien, op n na, niet zo best. Niet dat ze me gespeten hebben. Alle ervaringen tellen, en sommige dubbel.
Dus gaat het niets uitmaken of ik al dan niet alleen ga. Misschien blijf ik wel in het land en wijk ik uit naar zee of naar de Ardennen, of naar Brugge, Luik of Antwerpen. Waarom niet? Overal is wel wat te zien. Alleen kan ik met carnaval niet naar hier terug om te slapen. Dus kan ik een stad opsnorren waar die avond een mooi concert is. Daarvoor hoef ik me zelfs niet tot het binnenland te beperken. Om na afloop, nog gearmd met de muziekmuze, er in bed mee te kruipen is elke stad me goed. Ik zal zelfs niet zoals armzalige business men aan de hotelbar hangen. Een scheutje Single Malt en met een boek het bed in. Verdorie ik moet eens aan een MP3 denken om mee te nemen, want in die steden staat er op hotelkamers geen CD speler zoals in godvergeten Schotse oorden altijd wel het geval is.
Ik zou ook kunnen uitwijken naar een real home van een dame die me zou zien zitten. Maar voor n nacht wil ik ze dat niet aandoen als dat al niet het geval is voor meerdere. In die richting gaan mijn plannen niet, en bovendien zou dat strijdig zijn met mijn zelfgekozen heremietbestaan van tegenwoordig. Het benieuwt me zowaar hoe lang ik het uithou. Alleszins tot ik een jaartje minder jong ben geworden, maar dat is nu wel heel kortbij. Dus tot na de kerst- en nieuwjaarsdagen alvast. En dan maar ineens tot die carnavalmaandag zeker? De krokusvakantie is wel wat vroeg voor een UK-tripje-met-dame-in-aparte-kamers, maar het zou een prettig vooruitzicht zijn.
Aan plannen geen gebrek. Wel aan wie erin past.

Harry

geplaatst door Harry - 5526 keer gelezen

beoordeeld 4.33/5 (6 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be