Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zaterdag 4 december 2010

prettige eindejaarsfeesten

Met of tegen je zin, er naast kijken kan niet, versierde straten, overladen etalages in goud en zilver. De kerstman die al achter de hoek wacht tot Sint Niklaas voorbij stapt! Vrolijk opgefokte familiefeesten, rijkelijk gedekte tafels, geschenken ontvangen die je dan onderaan je kast plaatst. Kerstbomen in regenboogkleuren die juist maar in je weg staan en waar je maanden later nog de naalden van in je stofzuigerzak vindt. De kerstmarkten waar je voetje voor voetje vooruit schuift, de glühwein, de jenever, de oliebollen… dit alles stelt gezelligheid voor! De welgemeende nieuwjaarswensen : een goede gezondheid… een lief dit jaar!

De meest artificiële tijd van het jaar. De commerce draait op volle toeren. We lopen als een kudde schapen achter de kerstman.

Nep…zo nep als een fake orgasme!

Oh Tesoro wat klink je sarcastisch!

Eindejaarsfeesten. Het wordt ons opgedrongen. Het behoort bij onze cultuur. Het past perfect in het plaatje dat de samenleving van ons verwacht. Van 24 december tot 2 januari zal je feesten! Het hoeveelste gebod zou dit eigenlijk kunnen zijn?

Heb ik reden om te feesten? Misschien wel. Gewoon het feit vieren dat er velen zijn zoals ik. Zij die eveneens geen behoefte hebben aan dit massa - gedoe. Die warme gezelligheid verkiezen boven een druk restaurant. Een avond vullen met een lekkere hap, een goed glas, een avondwandeling, een spelletje scrabble, een film, filosoferen, geen kerstliedjes maar de muziek beluisteren die bij onze stemming past. Misschien juist een maretak hangen :-)

Tja…wie weet… misschien worden het toch nog prettige eindejaarsfeesten.

geplaatst door Tesoro - 5032 keer gelezen

beoordeeld 4.75/5 (4 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be