Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zaterdag 25 december 2010

strepen trekken

Klassiek bij het afsluiten van het jaar…een jaaroverzicht. Een ‘single – jaaroverzicht’. Gepaard gaande met goede voornemens voor het nieuwe jaar. Je laat de film van het voorbije jaar in gedachten afspelen.

Man A B C (zie blog balans) hadden lange tijd invloed op mijn gevoelsleven. Man C nog, maar dan om me op het juiste pad te houden, me af en toe wakker te schudden. Mijn tranen eens te drogen.

Leergeld heb ik betaald. Hartenpijn heb ik gehad. Van warme nachten heb ik genoten. Gezellige uitjes en babbels tot de morgenstond. Ik heb soms mannen ontgoocheld. Nieuwe restaurantjes leren kennen. Romantische strandwandelingen gemaakt. Kortom een palet van…

Ben “gekeurd” geweest en niet goed bevonden! (foto op verzoek in beginperiode) …dit dan wel door mannen die geen foto van zichzelf lieten zien. Waarom vraag ik me nog af. Doch deze kerstperiode is de tijd om te vergeven :-)

Uren heb ik gepraat met mannen die problemen hadden, een schouder geweest, raad gegeven, gesteund, soms ten koste van mezelf het vroeg veel emotionele energie...ik nam de zorgen en problemen mee. Pas op…ik heb dit graag gedaan, maar de gedachte van Tesoro je bent precies moeder Theresa speelde af en toe in mijn hoofd. Het ontnam me soms mijn vrolijkheid, mijn positieve kijk of spontaniteit om open te staan voor anderen.

En tenslotte was/ben ik hier toch op zoek naar een man :-) een sterke man, een man met ballen (heren figuurlijk hé!)

Al bij al was het een mooi date jaar. Een binnen en buiten gaan van kleurrijke figuren.

Het mooiste aan het voorbije jaar maar ook het ironische…ik sta op een date site om een man te vinden en ik vind een fantastische vriendin. En als kers op de taart vindt deze vriendin de man van haar dromen ‘hier’. Dus….aan de twijfelaars, HET BESTAAT.

Ik trek een dikke streep onder 2010…neen geen krijtlijn, een lijn met een dikke vette stift.

geplaatst door Tesoro - 5592 keer gelezen

beoordeeld 4.75/5 (4 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be