Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

donderdag 2 december 2010

Ziek t zitten?


Allez die ‘depressie’ toch doorgesparteld. Sprankels sprankels gelezen en zelfs iets van Camille die'k nog moet antwoorden, maar niks van Bieke8. Wel van dames die me een hart onder de riem staken of ik hen.
Mijn alter ego ligt uitgeteld en verslagen te zieltogen; hij verloor, want hier ben ik weer. En wat nog beter is : ik heb eigenlijk niemand nodig gehad.
Nee dat klopt ook niet, want er was die dame die me niet -en het is de vraag of ik haar wel- kan missen. Maar zie’k ’t zitten? Nee, niet, moet ik steeds weer toegeven. Dus ben ik er nog niet h!
Er waren toch ook die paar andere waarmee een babbel altijd fijn is.
Is dat even complex,zeg! Ik wou dat het simpeler was.
Maar ik baal van simpel. Simpel is saai. Dus zal het maar complex wezen.
Niet dat ik complexen heb. Zelfs nu enige tot mijn vriendenkring behorende dames hun ware hebben gevonden, waar ik uiteraard blij mee ben, zie ‘k ’t nog steeds zitten om naar de horizon te kijken en te zien wie zich daar aandient. Al moet ik zeggen dat er het daten al een tijdje wat uit is.
Trop is te veel. En wat levert het op? Ben ik er wat mee wanneer ik na een paar keren (weeral!) vast moet stellen dat ik maar beter mijn intutie had gevolgd?
Intutie, wil je in het vervolg wat meer op tijd komen en wat indringender signalen geven aan de dikhuid die ik ben? Dank je. Je krijgt een pootje van mij. Ik zal braaf opzitten. Mijn ratio zal ik een schop geven dat die er even niet goed van is.
Hoor je het, alter ego? Dat staat jou ook te wachten als je je niet gedeisd houdt.
Want hier staat een mens. Een mens, hoor je me? Een volledige mens, en niet zo’n leptosome koele kikker als jij bent. Een mens van vlees en bloed, en met passies. Gesnopen, alter ego? En nu opsodemieteren.
Deze week elke dag zelf eten klaar maken. Voila. In je hol, cholesterol. De enige uitzondering voorlopig is vrijdag. Als het dan niet even glibberig is als paling. Omdat ik daarin en in nog vl meer zin heb. Ik heb weer zin in passie. Hoor je het, alter ego? Koest gij. Kijk zelf maar naar Humo met de plaatjes waarop Hilde Van Mieghem niks aan heeft dan panty’s en een flap bont om haar botox lijf. Een bloedmooi wijf toen ze nog in Claus’ Vrijdag verfilming speelde. Ik vond zelfs dat ze kon acteren. Maar nu, allemensen… moet ze nu per se etaleren dat die borsten van haar nog steeds gezien mogen worden ?
En, alter ego, je gelooft het of niet en ik heb verse lakentjes gelegd, maar ik hoef geen seks. Leve de vriendschap zonder. Leve Sprankel en Camille en Bieke8 als ze een teken van leven zou geven. De andere ook; niemand hoeft zich buitengesloten te voelen.
In je mand,alter ego.‘k Zie ’t weer zitten.

geplaatst door Ufo - 5613 keer gelezen

beoordeeld 4.69/5 (13 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be