Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 13 december 2010

Zoekactie gestopt


Iemand heeft hier na ťťn maand haar ware gevonden! Het bestaat dus.
Beiden zochten in de eigen regio en vonden elkaar over meerdere provinciegrenzen heen.
Ja,zelf bakende ik ook nogal het zoekgebied af en hief hier en daar een pootje op zoals reutjes dat doen. Behalve wederzijds intiem snuffelwerk had dat nog niets duurzaams opgeleverd. Een eco-prijs valt me niet te beurt.
Het broeide al een tijd, maar onlangs nam ik dan toch het kloeke besluit om niet meer te zoeken. Als je toch al zo vaak gevonden wordt kan je maar beter eens aan de zijlijn gaan staan en alles rustig aan zien.
Sindsdien lijkt het single leven me veel gemakkelijker. Want toegegeven, ik kijk nu anders naar dames die belangstelling tonen, voor wat dat ook moge zijn.
Of ze al dan niet foto’s tonen maakt niet meer uit, want ik benader en ontmoet hen ter wille van hun interesses en van die van mij. Dat maakt ook dat we zoveel gemeen hebben en dat onze gesprekken steeds ongemeen boeiend zijn en nooit stil vallen.
Willen zij zich ook eens ontboezemen, mij best. Een voor mannen heikel onderwerp aansnijden? Mij ook goed. Seks? Prima; maar er eerst over praten. Het is niet genoeg om te weten welk vlees er in de kuip zit. Ik wil weten hoe het bereid en gekruid is.
Aan een tafeltje zitten en over eten praten moet als genoegen niet onderdoen voor het eten zelf. En vooral: nooit met honger aan tafel gaan zitten; zeker honger naar seks is uit den boze.
Een goed gesprek heeft als amuse-gueŻle zijn gelijke niet. Reken maar dat amuse-gueŻle tot het allerbeste behoort dat een vrouw en een man mekaar aan kunnen doen.
Goed van de tongriem gesneden zijn is een niet te versmaden voordeel daarbij. Maar dat moet met hart zijn. Het gerucht gaat –of is het een mop?– dat een mannenlijf maar net genoeg bloed inhoudt om of hersens of hart of penis te doorbloeden, en niet eens voor twee van de drie samen en al helemaal niet voor alle drie tegelijk. Wel, dat kan waar zijn, maar dan komt het er op aan om te weten waar dat bloed heen moet en op welk moment. Anders blijft een dame malcontent, en dat ligt geen enkele vent. Dus, mannen, wat is nu de conclusie? Gebruik voor de amuse-gueŻle de tong. Geef er de dame spitse voorzetjes mee voor gevatte antwoorden van haar kant. Zo leer je die antwoorden smaken, en des te meer naarmate je ze zelf al ooit hebt voorgeproefd.

Ja, de zoekactie hier heb ik gestopt. Ik ga zoals SOS Piet de culinaire toer op en vraag me na elke amuse-gueŻle eerst even af wat ik nu geleerd heb. Voor- en hoofdgerecht kunnen wachten. Ik heb tijd zat nu ik alweer voor een heel jaar een priemgetal ben.

Harry

geplaatst door Harry - 5592 keer gelezen

beoordeeld 4.67/5 (15 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be