Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 24 januari 2011

aangename verrassing

Vandaag heb ik een aangename verrassing in mijn mailbox gevonden: een man die gaat verdwijnen uit match4me en die mij nog een laatste persoonlijk bericht stuurde.
Hij had me ooit eens een heel lange mail gestuurd na zijn eerste afspraakje, waarop hij smoorverliefd geworden was, maar verder niets meer. Dus nee, niet omdat we ooit elkaar ontmoet hadden of we ooit lang mailverkeer gehad hadden of omdat we een slechte ervaring met elkaar gehad hebben. Niets van dit alles, maar ...

Omdat mijn blogs hem geraakt hadden.

Dan denk je blij : ik heb toch al één iemand bereikt en ontroerd.

Vaak moet ik echt zoeken naar onderwerpen voor een blog. Tenslotte is een blog vlug "het openbaar maken van je gedachten en je gevoelens" en niet alle gevoelens zijn voor publicatie vatbaar. Je moet ook opletten dat je geen mensen persoonlijk kwetst. Dus mijn blogs zijn eerder schaars.

Als ik dan toch een blog schrijt dan denk je er niet bij na dat mensen daarvan gaan huilen, dat ze hun visie op hun eigen leven gaan herbekijken, dat ze hun gedrag gaan aanpassen, dat ze hun eisen gaan afzwakken ... Dat je invloed hebt op de anderen. En dan zie je dat daar zo zwart op wit op papier (alé op een computerscherm) staan en dan denk je WAW. Dat heb ik gedaan.

Een goed gevoel geeft dat.

Dus dank je wel voor je mooie mail! En ik hou de moed erin hoor!


geplaatst door Leni - 5416 keer gelezen

beoordeeld 4.38/5 (8 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be