Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zaterdag 1 januari 2011

Dag lieve vriendin


Anderhalf jaar geleden begon het met een date op de Gentse Vrijdagmarkt, aan de zonzijde die op zo'n plein altijd hoogst verwarrend de noordzijde is. Wat gedronken? Orval ; hebben we niet, mijnheer…. Chimay ; het spijt me, mijnheer….. Westmalle ? Sorry, hebben we niet.
Hebben jullie bier, jongeman? Ja meneer, Vedett, Hoegaarden. Heb je dan geen serieus bier ? Is dat hier een café ?
Dan maar koffie, zoals voor de dame die met haar ogen knipperde, danig verveeld. Niet om mijn overigens gewettigde maar onbevredigd blijvende verwachting over een café op de Vrijdagmarkt, maar om het irritatie verwekkend product dat haar oogleden kleur had bijgezet.
We staken over naar de schaduwkant en dus zuidzijde, en hadden een goed gesprek bij een dito maaltijd.
Gentse feesten werden in elk opzicht gedenkwaardig met deze dito dame. Als de beste verpleegde zij de karbonkel die me op mijn bil hinderde bij het autorijen en het vrijen. Niet dat het veel uithaalde, want het mes moest er in, en een speling van het lot maakte het niet tot een relatie. Wel werd het een blijvende vriendschap, al eens over landsgrenzen heen zelfs.
Zij is een heerlijke kokkin die me al vaak aan haar tafel nodigde, maar bovenal een fantastische vriendin zoals je er niet vaak een tegen komt.
De ‘ware’ die zij vond en waarmee zij de LAT weldra naar samenwonen verlegt, heeft zij dubbel en dwars verdiend. Het stemde me gelukkig het te mogen vernemen, laatst weer aan haar tafel.
Gent zal me binnenkort weer wat vreemder zijn.
Dag lieve vriendin. Ik ben een beetje bang dat ik je dit jaar minder zal zien. Maar jij zal nog gelukkiger zijn.
En ik hoop voor mij hetzelfde. Je wenste het me. Bedankt. Ik hou van je.

geplaatst door Harry - 5630 keer gelezen

beoordeeld 4.76/5 (17 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be