Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 2 januari 2011

De vlieger gaat (niet) op


Wie voor de drommel die mijn naam en adres kent en mijn verjaardag, zond me op die dag een bleekblauwe in Gent gestempelde envelop zonder afzender, met daarin een collage ?
Een zwartschaapskop boven een pastoorstoog en stola, in elkaar gevatte handen met bisschopsring en tegen de borst een zwarte bijbel geklemd met daarop een soort kruising tussen het ankh-teken en het symbool van de vrouwelijke sekse. Uit de Humo over Roger Vangheluwe, weet ik nog.
Wat ik met pedo-priests te maken heb mag Joost weten en de afzender moet ook beter geweten hebben want plakte er behalve mijn nick- en voornamen ook nog in plakletters of hele woorden ‘madmen’,‘hoogmoed’,‘vrouwen’,‘seks’ en ‘muziek:de duivel’ op.
Aan wat of wie dank ik die al dan niet gespeelde (on)eer bij dezen die me wisten wonen of vonden ?
De schaarse mogelijke verdachten hier of daar koester ik eerder dan ze me verontrustten. Er zijn met jongere dames gekke combinaties mogelijk die van geheel onschuldige aard zijn en die me daarom ook doen glimlachen.
Een zich in anonimiteit hullende aanbidster die ‘k aan de zijlijn liet ? Dat zou met ‘hoogmoed’ kloppen maar niet met de poststempel. In elk geval iemand die er weet van heeft dat ik een beetje bezeten ben door muziek (de duivel?).
Het blijft een mysterie, vrees ik.
Zoals 2011 en wat zich daarin af zal spelen.
De paar citytrips of uitjes in het voorbije jaar, hoe aangenaam ook, had ik als maat voor niets wel kunnen missen.
Ik ging dat al niet meer doen want als ik er een plan stapt er een vrouw in tenzij ik een botte weigering stel en dat uitje voor me, myself en I blijf opeisen.
En lap, het begint alweer met de eerste citytrip in 2011. Om te ontsnappen aan straatlawaai dat me met karnaval in maart het slapen belet, boekte ik een paar dagen Barcelona waar ik met mijn stomme kop eens helemaal doorheen ben gereden zonder af te stappen. Nu, wel 40 jaar later, zou ik dat rechtzetten. De geboekte kamer heeft 2 aparte bedden, en voor een prikje mag het tweede beslapen worden.
Ik dacht van ‘het is goed alleen, maar wie weet wie ik intussen tegen het lijf loop’; want zoekacties had ik toch al gestopt. En zie, die gedachte dampte nog hersenvers of er was voor het tweede bed al een kandidate : mijn eigenste dochter ! De vluchtnummers gaf ik haar al door ; samen inchecken, en daar gaan we al op in een babbel en een vliegtuig.
De collagedame en de andere zijn gewaarschuwd dat hun vlieger niet op gaat. Niet dan, tenminste.
Maar 2011 duurt nog wel even.

geplaatst door Ufo - 5602 keer gelezen

beoordeeld 4.73/5 (15 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be