Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

vrijdag 21 januari 2011

hoe een "gesprekje" rollen kan :-)

“Ik moet er niet alleen één met haar op haar puntje puntje puntje maar ook met haar op haar tanden…en dat heb jij allebei”… was het bijna einde van ons gesprek.

Vrijdagmorgen een aanvraagje tot een 1 op 1 chat klikt binnen.

Gestart met de klassieke blablabla vragen…mijn antwoord: is te lezen in mijn profiel! Heb ik niet gelezen was zijn antwoord! Dus… je klikt zomaar iemand aan om mee te praten? Ja…dan moet de verveling wel groot zijn! Neen, je foto sprak me aan, je zwaait met je hand. Verrassend voor mij, je probeert jezelf weer te geven in een uitgebreid profiel en dan pikken ze er je uit op basis van je foto. Vrij vlug volgden de insinuaties op seks, tactvol en speels, dat wel.

En deze keer had ik geen zin om het gesprek weg te klikken, ik gaf hem mijn visie over een gezond normaal eerste ‘chat – gesprek’. Met als diagnose dat ik “een zielige gefrustreerde die het dringend eens nodig had om goed klaar te komen vrouw” was!

Dat was zijn professioneel advies, want hij was psychiater, zei hij. Geloof jij dat? Ik niet. Waarom willen mannen zo graag imponeren met titel, grote auto, vakantiehuis, etentjes, hun knuffelgedrag en al die andere tralala? Of kicken er dan zoveel vrouwen op deze statussymbolen? Of wordt er hier dan zo gezocht naar een sponsor om te voldoen aan al de behoeften!

Mijn raad was om zijn taalgebruik en de inhoud van zijn gesprek wat bij te schaven om geloofwaardig over te komen. Hij lachte deze weg en bestempelde zichzelf als een geheimzinnig mysterieuze man.

En…uiteindelijk was het een fijn gesprek, mijn cursus (van jaren geleden) leer assertief worden heeft gewerkt.

Ons gesprek eindigde met het geven van “zijn” telefoonnummer…vreemd toch hoe een gesprekje rollen kan! Hij was er zeker van dat ik zou opbellen :-)

geplaatst door Tesoro - 5320 keer gelezen

beoordeeld 4.67/5 (3 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be