Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

vrijdag 7 januari 2011

niemandsland...

Is het de winterslaap of winterrust die de site in zwijgen hult. Een beetje uitgeblust? Of is het de gelatenheid die toeslaat? De controle over onszelf aan het verliezen? Een stukje onverschillig worden? Uitgekeken op de altijd zelfde gezichten die je aanstaren of de blanco vakjes die toch nog onze nieuwsgierigheid prikkelen? Of was die “stijlvolle vrouw (man)” een tegenvaller. Of nogmaals de bevestiging gehad dat een profiel en een gesprek/ontmoeting zo verschillend kunnen zijn. Het stereotiep gedrag maakt je geestelijk moe. De inhoud van een gesprek dringt niet meer volledig door. Alles voelt als een cliché. Je schakelt te vlug over op een ander profiel. Misschien een mooier plaatje? Iemand met meer klasse en stijl! Is het dat? Worstel jij ook met deze vragen?

Ben ik het of ben jij het?

Ons opsluiten in onszelf…wonen tussen glazen muren.

Proberen we onze energie te sparen voor de lente. Kunnen of willen we dan een nieuwe uitdaging aan. Zal de lente de twijfels wegnemen? Zal ik lentekriebels mogen inruilen voor vlinders in de buik?

Ik probeer de zwakke punten in mijn aanpak te ontdekken en vraag me af moet ik deze bijwerken. Wat zijn eigenlijk zwakke punten, mijn zwakke punten. En …wil ik deze bijwerken, neen, eerlijk gezegd neen. Schone schijn aan houden brengt tot niets. De ballon is vlug doorprikt. Je valt na enkele dates door de mand. Net zoals je profielfoto maar een momentopname is, wanneer je ’s morgens ontwaakt naast hem/haar is de gelijkenis met foto ver te zoeken. Wordt het niet tijd dat we wakker worden!

Er gaat hier zoveel kostbare tijd verloren aan zinloze gesprekken.

Wegglijden in een roes van verliefdheid of wegglijden in een roes van neerslachtigheid. Het ligt zo dicht naast elkaar. Het overvalt je. Het gebeurt soms in een tijdspanne van een paar dagen.

Ik ben “iemand” … en toch woon ik hier in niemandsland.

geplaatst door Tesoro - 5550 keer gelezen

beoordeeld 4.89/5 (9 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be