Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 2 januari 2011

plannen maken

Laatste resten van feestdagen opgeruimd. Hoofd nog wat wazig van teveel champagne en van het prettig gevoel bij het opduiken van “oude date vrienden”. Maar met een klare kijk op het nieuwe jaar. Niets moet… alles kan en mag… je laten inspireren door het moment. De klok tikt.

Babbels en bubbels waren de start van het nieuwe jaar. Het oude To Do lijstje weggegooid en het nieuwe lijstje gestart. Met plannen en dromen, nieuwe plannen en oude dromen. Niet meer uitstellen naar morgen of overmorgen of volgend jaar…of tot wanneer de gepaste partner in mijn leven opduikt. Deze droom ben ik stilletjes aan het opbergen, achter elke sterke man staat een sterke vrouw…maar waar zit die ‘sterke man’ :-)

Dus…plannen maken.

Geen botox behandeling of verjongingspreparaten, mijn lichaam en rimpels heb ik aanvaard. Trouwens heb mogen ervaren dat het andere dingen zijn die een mens jong houden! Leeftijd is naar het schijnt iets dat tussen je oren zit. Je sociaal gedrag, je leefwereld, je denken en doen bepalen je echte leeftijd. Er zei me eens een wijze man, de lust en de bevrediging van ons geestelijke en lichamelijk welzijn worden bepaald door onze levenshonger. En ja, mijn levenshonger is groot.

Mijn plan voor het nieuwe jaar is eenvoudig: mijn levenshonger voeden, door mijn kennis te verrijken, cultuur te snuiven en te proeven, ongekende gebieden te ontginnen. Alleen of samen met…het zal me een zorg wezen.

Wat ik had is veilig opgeborgen…wat komt kan alleen de plannen grootser maken.

geplaatst door Tesoro - 5186 keer gelezen

beoordeeld 4/5 (1 Stem)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be