Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

vrijdag 14 januari 2011

vrouwentranen remmen sekslust

Ik las vandaag : IsraŽlische wetenschappers hebben aangetoond dat vrouwentranen het libido van mannen afremmen. Vrouwentranen bevatten feromonen die sekslust en agressie bij mannen afremmen ……

Een last wordt van mijn schouders genomen nu ik weet dat wetenschappers onderzoeken wat er met ons libido aan de hand is ;-) volgens mijn bescheiden mening is er weinig of niets aan de hand met onze begeerte of geslachtsdrift. Behalve misschien de afwezigheid van een partner op bepaalde momenten :-)

Maar bij het lezen van dit artikel dacht ik, wat wekt dan wel de sekslust op bij mannen? En…wanneer mag je deze opwekken? Ondeugende gedachten spelen in mijn hoofd. Het is misschien een geruststelling te weten wanneer je een gezonde appetijt had, deze blijft. En op dat vlak is er geen ‘Rust Roest’. Het maakt deel uit van ons leven, ja, een belangrijk deel. Want als het in bed niet klikt…

Oorzaak van vele echtscheidingen, frustraties, overspel.

Dus gedreven door ons buikgevoel op zoek naar die fel begeerde passionele partner. De hoop van velen hier dit goddelijke lijf te vinden. In combinatie met verstand en een stevige culturele bagage. Of… is het de nieuwsgierigheid die ultieme bevrediging te proeven?

Feromonen de geheime geur van verleiding. Sommige mannen hebben het. Meestal zijn het ‘de foute mannen’ die deze speciale aantrekkingskracht uitstralen. Maar uiteindelijk wordt de aantrekkingskracht toch bepaald door een fysiek of psychologisch aspect of nog beter, door beiden.

Een perfect seksleven is geen garantie voor het hebben van een perfecte relatie. Maar…ik kan of wil het niet ontkennen, het is zoals het zout op de patatjes, de kers op de taart, het toefje slagroom op de chocomousse.

Vrouwentranen… toveren alleen maar een fris gestreken zakdoek boven ;-)

geplaatst door Tesoro - 5535 keer gelezen

beoordeeld 4.5/5 (8 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be