Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 17 januari 2011

waarom...

Was het een speling van het lot…was het toeval, dat je pad even het mijne kruiste?

Ik heb je “maar even” mogen kennen en toch laat je me met zoveel vragen en bedenkingen achter. Met een schuldgevoel…had ik toch moeten antwoorden. Ik weet hoe zalvend het kan zijn een luisterend oor te hebben en toch schudde ik het van me af, morgen, overmorgen… dan stuur ik een berichtje terug. Het was juist kerstdag, een periode die ik haat, dus geen zin om dan te geven of te luisteren. Te laat!

Ik was op weekend, een fijn weekend…maar toch bleef je schaduw naast mij lopen. Ik stelde me honderdduizend vragen… wat brengt een mens “een vrouw” tot dit punt. Hoe groot moet wanhoop en radeloosheid zijn om afscheid te nemen van alles wat je toch ooit lief was. Voelde je je zo onbegrepen? Bleven al je verlangens dan onbeantwoord? Gaf niets je nog die sprankel hoop? Was het verdriet bodemloos? Bleef het verleden onverwerkt? Was het je onbeantwoorde grote liefde? Het geven en ontnemen van hoop? Je was totaal de weg kwijt, je liep enkel nog doelloos rond, zelfs niet meer zoekend naar geluk of liefde. Je berustte. Je zakte dieper en dieper weg… je noodkreet werd niet gehoord, of niet meer gehoord.

Waarom kan de ene mens alles aan, of bijna alles? Waarom gaf je het op? Waarom hebben sommigen hoop in een nieuw leven? Waarom jij niet? Waarom vult de lach van je kinderen en kleinkinderen je met warmte? Waarom werd jij niet opgewarmd hierdoor?

Waarom…

Ik weet niet of er “ergens” iets bestaat… maar indien ja, waak dan over ons.
Kus…

geplaatst door Tesoro - 5411 keer gelezen

beoordeeld 4.38/5 (8 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be