Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

dinsdag 11 januari 2011

winterblues

Niet meer het verdriet om het verlies van iemand knaagt, maar het verdriet om een geestelijke eenzaamheid. Een ander verdriet. Een verdriet om de leegte, de leegheid die je omringt. Je holle bestaan. Je mist het zinvolle, de intimiteit, de saamhorigheid die je maar met 1 persoon kan delen. Het euforisch gevoel van daten is weg… het vervliegt zoals een druppel ether op je hand. Het is als een put graven om een andere te vullen. De weg van het leven heeft je geleid tot je denken van nu. Levenswijsheid… is denken met je gevoel en je verstand. Ja, ik ben nu eenmaal een gevoelsvrouw. Geen berekende risico’s voor mij. Geen dubbele agenda of een verborgen agenda. Klaarheid, zuiverheid, eerlijkheid, oprechtheid, speelsheid, intimiteit, transparantie de sleutelwoorden van en naar…

Een impasse.

Nog nooit heb ik me zo kwetsbaar, zo broos, zo breekbaar gevoeld. Plannen maken op je eentje lijkt zinloos. En toch…het geeft een houvast. Ik ben niet zwartgallig maar realistisch. Je zit in een niet gevraagde situatie, je bleef over in chaos. Een date site opent nieuwe perspectieven, wordt een poort naar een andere wereld. Het is een utopie te denken dat iedereen is zoals jij. Veranderen van partner is als veranderen van slip!

Winterblues.

Plots voel je het. Stel je het vast. Je bent gelukkig om het geluk om je heen. Je deelt in vreugde. Je praat je lacht je viert het leven mee… en je blijft aan de zijlijn staan, je hoort er niet “echt” meer bij. Je bent het klassieke vijfde wiel aan de wagen. Je wordt een beetje wereldvreemd. Je bestudeert en je analyseert trekt conclusies en stelt vast.

Snapshots…

Winterblues
Verstilde schoonheid
In een berijpt weleer
Kwetsbaarheid in tonen
Raakt mijn zielsnaren
Beloftevol
Ik kom weer

geplaatst door Tesoro - 5696 keer gelezen

beoordeeld 3.92/5 (12 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be