Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zaterdag 19 februari 2011

Enkel neurotische vrouwen vallen over spelfouten.

Beste mannen, ik moet jullie waarschuwen. Ik heb de voorbije maanden tijdens het daten veel over mezelf geleerd, mooie en minder mooie dingen. Gisteren heb ik vernomen dat ik neurotisch ben. Dit was gelukkig geen objectieve vaststelling maar een logsiche gevolgtrekking.

Ik zat bij een lekkere whisky na te genieten van een goeie film, en het gespreksonderwerp kwam, hoe kan het ook anders… bij dating. En bij selectie tussen de profieltjes, het versturen van mailtjes, en het afspreken of niet afspreken. Van de mailtjes zaten we snel bij het onderwerp spelling. Mijn gezelschap van de avond vond het niet kunnen dat ik afknap op spellingsfouten. Even doorgeboomd over het nut van spellingsregels, maar er was geen overtuigen aan. Zijn standpunt: spellingsregels zijn uitgevonden door mensen die willen aantonen dat ze slimmer zijn dan de rest en hebben geen enkel nut. En vrouwen die vallen over spellingsfouten, en meer bepaald over het zondigen tegen de dt-regels, zijn neurotisch.

Even heb ik aangehaald dat het wel een datingsite voor hoger opgeleide singles was, dus dat een min of meer correcte spelling misschien wel mag verondersteld worden, maar dat hielp niet. Toen ik zei dat ik het ook niet kon helpen, dat ik het product ben van mijn opvoeding, dat mijn papa leraar Nederlands was, en dat ik al van kleinsaf boeken verslind, en daardoor misschien iets gevoeliger ben voor correct taalgebruik, maakte dat ook al geen indruk. Op vlak van spelling bestaan geen verzachtende omstandigheden.

De diagnose van de avond was gesteld: ik ben neurotisch. Even voelde ik me een slechte, pretentieuze vrouw, maar dat gevoel werd gelukkig snel weggespoeld.

geplaatst door Jds - 5706 keer gelezen

beoordeeld 4.29/5 (17 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be