Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

vrijdag 4 februari 2011

getrouwd

Wat doe je als je als vrijgezel benaderd wordt door een getrouwde man, waarvoor je al 3 jaar een boon hebt, met de mededeling: "Ik probeer je als sinds onze eerste ontmoeting uit mijn gedachten te zetten, maar het lukt niet. Elke keer ik je op straat zie, komen mijn gevoelens weer naar boven." ?

Dat overkwam mijn vriendin.


Ze vertrok naar haar eerste date met de voornemens :"Een getrouwde man, daar blijf ik af, dat is tegen mijn principes. Ik ga gewoon iets met hem drinken zodat hij zijn hart kan luchten, dat het minste dat ik voor hem kan doen na zijn moedige openbaring".

Het draaide echter anders uit : In het bruin café ver van de stad waar ze beiden wonen, liet ze haar emoties zijn vrije gang en openbaarde dat ze ook al vele jaren verliefd was op hem.

Naderhand zei ik : "Je speelt met vuur, daar komen vodden van. Over enkele maanden komt dit uit : een boze echtgenote aan je deur, een man waarop je verliefd ben die voor zijn huis en vastheid kiest, je reputatie naar de knoppen, ..."
Ze gaf me 110 % gelijk.

Maar antwoordde : "Hoeveel keer in je leven komt het voor dat 2 mensen echte liefde voor elkaar voelen ? Dus laat me genieten van dit gevoel. Het leven is al zo kort."
En ook ze heeft 110 % gelijk.

Wederzijdse liefde, is dat niet waar iedereen naar zoekt. En als je het dan gevonden hebt in "moeilijke" omstandigheden, moet je dan je verstand of je hart volgen ? Een moeilijke keuze.

Ik hoop alleen dat het voor haar goed uitdraaidt.

geplaatst door Leni - 6225 keer gelezen

beoordeeld 4.08/5 (12 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be