Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 27 februari 2011

Los laten


Laat het los, schreef een vriendin. Het moet wel. Zeker als het weer tussen de oren zit. Dat had ik nooit mogelijk geacht, voor iemand waarmee ik geen relatie wou of kon hebben. Ken ik mezelf wel ?
Als de schok is afgeveerd komt de doffe pijn en de weemoed. Om het verloren seksmaatje, het wegvallen van beleving van dat stukje zelf. Is het ego´stisch ? Een vraag.
Maar je bent niet meer in staat. Ook niet daar waar je nu zou willen. Het misverstand rijst huizenhoog en je hebt geen zin of energie om het uit te leggen, het erover te hebben. Is het elders nog te doen ? Zo ja, wat betekent dat dan ?
Niemand verstaat je nog. Je verstaat jezelf niet meer. Genoegens vallen nu buiten de gevoelens voor personen waarvoor en waarmee je die tevoren wel had. Ach…,wat zou het? Je kan het toch niet veranderen.
Je kan iemand verliezen op tal van manieren. Aan het onafwendbare dat je mag begeleiden. Aan het onvoorziene dat je ontmant. Wat is het ergste ? Ik weet het niet.
Healing moet ik zelf kunnen. Familie staat erbuiten. Bovendien ben ik eenzamer -ook niet mijn keuze- dan de meesten kunnen zeggen. Zij hebben hun kinderen. Ik ook, maar een gat van langer dan een kwarteeuw, dat nooit helemaal dicht gaat. Geen aankloppen en uithuilen. Ik moet sterk zijn. Niet mijn hoofd gaan leggen op de schouder van een vrouw. Geen verkeerde indrukken nalaten. Het odium van de man; mannen plengen geen tranen. Ik ben moe. Laat me wat tijd. Het komt wel weer in orde.
‘k Weet niet wanneer, ook niet met wie dat zal kunnen. Wel weet ik dat ik kan liefhebben. Weer beginnen bij nul. Open voor het goede. Als ik het maar zie….

geplaatst door Ufo - 5607 keer gelezen

beoordeeld 4.71/5 (24 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be