Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 16 februari 2011

Mijn dochter van 8 ...

Mijn dochter van 8 gaat nooit trouwen, zegt ze. Ze haat jongens : het zijn vervelende wezens, macho's, stampen altijd en kijken neer op meisjes.

Oei denk ik dan, heeft ze dat zelf ervaren of zou dat komen omdat ze thuis in een vrouwenwereld leeft. Buiten haar kleine broer, die ook die 'jongens' kenmerken vertoont volgens haar, is het één en al vrouwen thuis.


Nu mijn dochter is ook niet het 'prinsessen type' hoor, maar een goede stevige brok die tegen een stootje kan en haar mondje kan roeren. Ooit dacht ze eraan om te voetballen. Dat leek haar wel leuk, maar ... als enige meisje tussen al die onaangename jongens, dat zag ze echt niet zitten.

Wat kan ik als mama daartegen doen? Moet ik daar iets tegen doen?

Ik vind voor mezelf dat ik toch minimum haar moet doen inzien dat het verschil tussen mannen en vrouwen wel zin heeft en soms ook zijn voordelen. Wat zouden de vrouwen zonder de mannen zijn en de mannen zonder de vrouwen. De wereld zou niet draaien, we zouden de andere sexe niet meer kunnen lief hebben, we zouden ons er niet meer kunnen ergeren aan de andere sexe, ...

Maar hoe begin ik daaraan?

geplaatst door Leni - 5300 keer gelezen

beoordeeld 5/5 (4 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be