Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zaterdag 12 februari 2011

oude dromen...nieuwe dromen...

Mijn vingers glijden over, neen strelen, de vouwen en plooien van de oude kaart, Westkust USA. Aan flarden van het duizendmaal open en toe plooien, eigenlijk een beetje zoals mijn leven op een bepaald moment aan flarden was! De herinneringen werden duizendmaal opengevouwen en terug dicht geplooid, veilig opgeborgen, met een glimlach op het stapeltje gedane zaken gelegd. De beelden op mijn netvlies zijn anders dan de filmpjes, de souvenirs van een ander leven.

Kleurrijke stift lijnen wijzen de weg van LA tot Vancouver…naar Las Vegas…naar…duizenden kilometers motorrijden. Vrijheid. Avontuur. Vriendschap. Verwondering. Ongerepte natuur. Kitsch.
The American dream in een Vlaamse verpakking.

Stoere Vlaamse jongens en meisjes met het stalen ros :-)

De ‘nieuwe droom’ is geboren op 1 januari 2011…plannen, zoeken, meten, googlen. Geboren uit nostalgie. Samen met vrienden door dik en dun. De laatste keer de smaak proeven van het Wilde Westen? De zon op onze huid laten branden? De verfrissende Budweiser drinken? De Amerikaanse gekte beleven op Venice beach? Het zoeken naar woorden om de grootse natuur te beschrijven. Of de verbondenheid en geborgenheid van vrienden voelen?

Deze kaart was nog een stille getuige van een mooi en rijk verleden. De knoop doorgehakt. Oude kaart bij het ‘oud papier’ gelegd. Nieuwe stiften en nieuwe kaart kopen. Nieuwe wegen en bestemmingen zoeken. Hier en in de USA! Lege uren worden opnieuw zinnig ingevuld.

Mijn vingers willen nieuwe herinneringen en gedachten strelen. Nieuwe dromen en realiteit delen met diegene die me aanvult. Stift lijnen volgen die me leiden naar ‘de ware’.

Juli 2012…onze moto’s hoor ik al ronken … mijn koffietje bij Starbucks ruik ik al…

Born to be wild ;-)

geplaatst door Tesoro - 5520 keer gelezen

beoordeeld 4.2/5 (5 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be