Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 20 februari 2011

polyamorie...tja

De nieuwe of andere vorm om je seksualiteit te beleven omdat je heel je leven voorzichtig geleefd hebt? Worden de monogame denkprincipes overboord gegooid. Is het een zoeken van meerdere eigenschappen en kwaliteiten in een waaier van personen omdat deze nooit gebundeld zijn in één persoon? Komaf maken met je burgerlijk bestaan! Uit het keurslijf van jaren stappen?

Is dit de “samenlevingsformule” voor de toekomst. Rollebollen met de toelating en goedkeuring van je partners. Het is misschien de oplossing om het overschot aan single vrouwen op te vangen ;-)

Vloeien de grenzen van warme vriendschap en zuivere liefde door elkaar? Of…waar stopt vriendschap en begint liefde?

Polyamorie staat voor een levenswijze waarbij erkend wordt dat het mogelijk is om van meer dan een persoon tegelijk te houden. Deze liefde uit zich in relaties waarbij vriendschap, intimiteit, een emotionele band, spirituele verbondenheid en/of seksualiteit ingrediënten zijn (wikipedia)

Deze levensvorm of levenswijze keur ik niet af noch goed. Je bent geen minnares…geen concubine…geen geheime relatie, wie ben je dan, welke rol vul je in vraag ik me af? Is het niet je hoofd in een wespennest steken. Vroeg of laat geblutst uit deze situatie stappen. Kan liefde gedeeld of vermenigvuldigd worden? Blijf je genoegen nemen met de tweede plaats. Wanneer steekt jaloezie de kop op? Het geeft stof tot nadenken. Jezelf en anderen in vraag stellen. Een boeiend thema, een oefening op doordenken.

Tja… stiekem, diep in je binnenste wil je toch die “ene ware” zijn..of denk ik verkeerd?

geplaatst door Tesoro - 5814 keer gelezen

beoordeeld 4.27/5 (22 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be