Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zaterdag 12 februari 2011

Shaking Valentine


Heb je een lief, stort je in haar of zijn armen en laat je meeslepen door een tango,tongzoen,tanga,tingeltangel walsje of whatever. Smeed het ijzer terwijl het heet is. Bak het bruin, roze of aangebrand. Zet je keel open en schreeuw het uit of ga voor die deep throat waarover Flairboekskes vol staan terwijl de meesten zich afvragen wat je daar aan hebt. Enfin,‘k heb het nog niet moeten proberen en heb daar evenmin goesting voor. Valentijn mag er anders wel zijn. Ik kan er voor vallen.
Niet te zeemzoet nochtans, dat vind ik erover; tenslotte ben ik geen twen meer en ken ik alle smaken voldoende om te weten welke ik verkies. Eens gek uit de hoek komen schuw ik nochtans niet.
Vorige Valentijn liet ik voorbij gaan om het lief te verrassen dat kort daarop jarig werd. Van de gaststad hebben we maar weinig gezien. Het regende ook nogal. We waren een stukje gaan eten; het smaakte, en onze papillen plooiden zich al naar wat het vervolg zou zijn. Op weg terug naar het hotel bleven we haperen aan een lingerie etalage en aanschouwden er met gewis genoegen een pronkstukje dat commentaar van beiden trok. Een zwart zijden slipje met onderste sluitstukje dat maar bestond uit twee niet eens zo fijne vergulde kettinkjes. Niet gemaakt om er mee te gaan zitten, maar staan zou het wel gedaan hebben, althans voor even zo niet voor een staande wip. Maar zo’n specifieke verlokking bij beiden moest het afleggen tegen veel meer goesting in uitgebreid voorspel; al konden we ons ook daarin nog allerlei leuks voorstellen met dat hebbedingetje. We konden overigens niet naar binnen stappen want het was al na het late winkelsluitingsuur en konden ’s anderendaags nog altijd terugkeren. En o wat wenkten in die hotelkamer het bad en het bed.
Op ‘Ama et FACQ quod vis’ was het bad (al of niet FACQ) niet berekend, maar de vrouwelijke en mannelijke dobbers daarin konden er aan alle kanten een langdurig feest van het water (FACQ alweer) beleven dat nog lang bleef heugen en als amuse gueŻle kon tellen voor een voorspel dat dan nog moest komen. Nee ik klap nooit uit het bed met en over iemand op enigszins herkenbare wijze, maar het vervolg laat zich raden in die uitgebreide uitgestelde Valentijnsnacht die de sterren uit de hemel liet vrijen. We hebben ’s anderendaags maar net op tijd de kamer verlaten. Het was opgehouden met regenen, en we gingen niet terug naar het lingeriewinkeltje. Dat ding kon niet meer tippen aan de Valentijnsbeleving die we net achter de rug en in de lendenen hadden.
In de liefde wil ik de seks liefst zů beleven. De eenklank in de geesten wil ik dan weer liefst volgens de beleving die ik kende en hoop opnieuw te hebben. De verrukking van de ontmoeting zoals soms al eens met de een of andere date. Boeiende gesprekken zoals met de vriendin die ‘k meestal bij een goede Chinees trof. Huiselijke etentjes hier bij mij –waarom niet? ik zet mijn beste beentje voor- of zoals bij die lieve vriendin die weldra met haar LAT gaat samenwonen. Sauna zoals met deze die ook ‘de ware’ vond. Citytrips, en hotelkamers met -waarom niet?- supergroot bad, zoals met dezen die me een paar onbekende steden lieten kennen.
Op reis met zoon of dochter, of solo met de voortdurende verrukking van de beleving van mijn meest geliefde streken en landschappen.
De momenten van vervoering in het muziek beleven, of het nu van een CD is of in een concertzaal.
De tranen van emotie, de bezieling, het opperste genieten, de doorzindering van de intensiteit. In alles.
En laat het ook met Valentijn zo wezen.
Shaking Valentine !

geplaatst door Ufo - 5543 keer gelezen

beoordeeld 4.81/5 (26 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be