Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 27 februari 2011

weing inspiratie...

Weinig inspiratie deze week…alles gaat zijn gewone gangetje. En toch vind ik het goed zo. Mijn leven valt in de plooi…met mondjesmaat. Even uit de bol geweest op ons personeelsfeest. Een etentje bij vrienden en een film meegepikt “Rundskop”…indrukwekkend, bleef even plakken. De doodgewone kleine dingen. Meedraaien in het circuit van onze samenleving.

Maar toch blijft het verdraaid moeilijk te functioneren als single. Je denkt teveel. Je hebt vragen maar zelden een antwoord. Je leest de krant, luistert naar het nieuws, kijkt naar duidingprogramma’s… weinig dringt echt door. Je leest de blogs van je collega’s M4Mers en het troost je, iedereen kampt met vragen…vechten met zichzelf. Willen het lege blad invullen…met genegenheid en passie.

En hoewel het aanbod gigantisch groot is vinden er zo weinig de weg naar elkaar. Is het water te diep? En ja…de seksueel getinte gesprekken komen je het strot uit! Blijkbaar is het libido de belangrijkste factor bij de keuze van een partner. Is het een vasthouden aan de laatste strohalm van de jaren die ons nog resten? Moet alles op seksueel vlak nu uit de kast komen? Of is het een levenselixir om op verder te drijven, je morfinespuit! Is “het bed” en “elkaar graag zien” uit den boze?

Of…is er zo weinig inspiratie om een relatie levend te houden, te voeden, op te bouwen. Is het de ontnuchtering van een kapotte of verloren relatie die ons parten speelt...

Wordt het blijven meespelen in de speeltuin van M4M? Of wordt het spelen in ons eigen tuintje? Tja…daar is dan wel “veel inspiratie” voor nodig!

geplaatst door Tesoro - 5659 keer gelezen

beoordeeld 4.25/5 (24 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be