Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

donderdag 24 maart 2011

Creatief nietsdoen


Al een half jaar ben ik heel creatief en uitgebreid bezig met nietsdoen. Dat gaat prima. Het verveelt ook niet. Nee ik heb echt wel genoeg gewerkt. Vroeger. Er is tegenwoordig altijd wel iets om te overdenken. Maar mijn hoofd heb ik er nog nooit over gebroken. Wel zit ik te veel, en dus moet ik regelmatig eens naar de fitness. Anders krijg ik een reddingsboei om het middel, en dat hoeft niet want ik kan zwemmen. Streekzwemmen doe ik vaakst, als ik al ga zwemmen. Want aan zwembaden heb ik een hekel; vooral aan deze met chloor in plaats van broom in het water. En trouwens ik zwem liever in open water; dat komt voort uit de tijd dat ik windsurfend over het water scheurde. De Braakman, de barrages de l’Eau d’Heure of de la Plate Taille. Na de Braakman kwam er steevast een kom mosselen aan te pas in Philippine.
Streekzwemmen zei ik. Ja ik heb heel de streek al doorzwommen. Bij wijze van spreken, want surfend hier op de site kom je wel eens wat dames tegen om een afspraakje mee te hebben.
Een date zoals ze zeggen. Ja dat deed ik, en kwam zo in Oudenaarde, in Gent of Latem meermaals, in Aalst, Dendermonde, Brussel, zelfs in Brugge en godbetert in Zeeuws Vlaanderen waar naaktstranden zijn.
Neenee het daten ging zedig met kleren aan, en geen uitzonderingen daarop. Maar als je uitregent en met twee kletsnat wordt moet je die kleren natuurlijk wel uittrekken. En heb je dan geen naaktstrand in zicht dan moet het wel een beschutte vrijplaats wezen, nietwaar. Maar ik dwaal af. Over creatief en uitgebreid nietsdoen had ik het. Als daar een kampioenschap voor is doe ik mee.
Het leukste zou zijn om dat te doen samen met een bevriende leuke dame, gewoon onder het donsdeken in een automatisch in alle standen komend queensize bed ergens in een glazen kamer op een stand van een meubel- of lifestyle-beurs. Daar voor het oog van het publiek een tukje doen of liggen te luiwammesen of tijdschriften lezen, lifestylebladen of Cosmopolitan of Elle-Lui, of Marie-France (dat laat ik de dame lezen). Kortom : gezellig liggen demonstreren hoe tof het is om zo’n queensize automatisch in standjes komende bed te bezitten.
En als ’s avonds het volk weg is uit bed komen, een kamerjas om schouders en lendenen slaan en aan de gedekte tafel van een naburige living- of keukenstand uitgebreid van de gebrachte traiteurmaaltijd genieten, daarna getweeŽn een lekker schuimbad in de jacuzzi van die andere stand op de beurs, en dan weer het bed in voor het betere werk lekker privť, tot de deuren weer opengaan voor het publiek en we weer redelijk non-actief onder de lakens liggen.
Het moet natuurlijk zo’n glazen kamer zijn waarvan je met een druk op de knop het glas een poosje ondoorschijnend kan maken om in je nakie in het hokje aan de achterwand van dat bed eens naar het toilet te kunnen gaan. We zijn ook maar mensen.
Maar ik zie zo’n weekje wel zitten. Alleen nog die date vinden die dat ook ziet zitten; en dan nog een standhouder die ons ziet zitten als reclamekoppel.
Ik weet het, ’t is een wensdroom. Maar een die aardig weergeeft in welke stemming ik ben om van mijn dagen te maken, tegenwoordig.

geplaatst door Ufo - 5969 keer gelezen

beoordeeld 4.58/5 (31 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be