Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 6 maart 2011

warme croissants...

Uitdaging aangenomen ;-) ik zondig nu tegen mijn eigen regels, iets te schrijven over M4Mers. Maar je mag eens zondigen, neen…je moet eens zondigen.

Zaterdagavond, een paar fijne jonge gezellige mensen ontmoet in de chatroom….een warm onthaal. Wat spelen met woorden en plagerijen van jonge mensen, zie dit graag, hoor dit graag. Elkaar wat uitdagen…maar durft hij de uitdaging aan?

Worden de warme croissants ten huize besteld?

Zal het lijstje der veroveringsregels aangevuld worden…we zaten aan regeltje 96 van de 100! Ja, romantisch zijn mijn jonge collega’s…hartverwarmend vast te stellen dat onze denkwijze dezelfde is. Dat het tikkeltje romantiek huist in ons allen. Spelen plagen flirten. Leeftijdloos! Hebben zij meer moed, als wij, de vijftigplussers om een weg te zoeken naar elkaar? Volgen zij hun natuurlijk instinct? Of koppelen ze een sportieve prestatie aan een gezellig ontbijt op bed :-)

Je legt je regeltjes en verplichtingen op, de honger of zin naar iets, is soms groter dan je gezonde verstand. Toegeven aan of bezwijken aan je lichamelijke noden! Herken je dit? Is het verkeerd even de warmte op te zoeken van een paar sterke armen? CreŽer je daardoor verplichtingen? Kan of mag je even gisteren en morgen vergeten en genieten en opgaan in het nu, het moment van lichamelijk genot. De klok een paar uren stilzetten? Wie zonder zonde is werpt de eerste steen!

Heeft de jonge sportieve man de moed gehad om zijn speelse woorden te bevestigen? Ik hoop op het vervolg van het verhaal ;-)

PS : Er is een warme bakker in mijn straat ;-)

geplaatst door Tesoro - 5451 keer gelezen

beoordeeld 4.42/5 (12 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be