Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 10 april 2011

Op zoek of niet op zoek?

Enkele weken geleden was ik op reis. Een week verlost van werk- en andere mail, maar ook een week zonder M4M (in sommige landen is deze site verboden, wegens ‘ondeugdelijke inhoud’). Niet dat ik in de zon onder mijn palmboom met zicht op een paar kamelen ook maar eventjes deze site gemist heb. Maar de palmboom was blijkbaar een goeie plaats om te bezinnen over het hele dating-gebeuren.

Ik stond even bij stil bij hoe mijn leven is ingevuld, wat ik heb, wat ik mis, en of ik eigenlijk wel grote veranderingen wil aan dat drukke leventje van me. Wat ik heb: een boeiende job waarvoor ik dagelijks minstens 12 uur van huis ben en af en toe in het weekend ook nog wat tijd in steek, al probeer ik daar geen gewoonte van te maken. Een goed gevuld sociaal leven met niet genoeg tijd om een aantal waardevolle vriendschappen naar behoren te onderhouden. Een zeer nauwe band met mijn broers en zus, een lieve mama, die klaagt dat ze me niet genoeg ziet. Ik heb een paar hobby’s waar ik niet genoeg tijd voor heb, en mijn dromen van verre reizen concretiseer ik in de mate van het mogelijke (voorzover budget en verlof dat toelaten). ). Als ik even geen zin heb om alleen te zitten, staat er altijd wel iemand klaar voor een avondje uit, een etentje, een weekendje weg, een terrasje,… Ik kom na mijn werk thuis in mijn gezellig huisje, waar mijn twee katten me dagelijks bedelven onder tonnen affectie. (Een goeie raad voor mannen en vrouwen die op een datingsite zitten omdat ze op zoek zijn naar affectie: koop een kat of een hond, dat werkt ook zeer goed.

Wat mis ik dan? Zonder enige twijfel: sex, intimiteit. Een zachte schouder om me tegen te nestelen in bed, sterke armen die me dichtpakken, een lieve man die erin slaagt de onrust in me te doven. Sex en rust, maar als dat het enige is wat je mist, kan je dan stellen dat je op zoek bent?

Al bij al ben ik best wel gelukkig. Als ik nu morgen de man van mijn leven tegen het lijf loop, zou ik moeten goochelen met mijn agenda, of een paar leuke activiteiten moeten schrappen. Voor de man van je leven doe je dat vanzelf, en met plezier. Maar die man zal dan echt wel de moeite moeten zijn.

Bij deze: ik ben niet op zoek, maar ik mag wel gevonden worden.

Dus: mannen die overtuigd zijn dat ze een meerwaarde aan mijn leven kunnen toevoegen, laat van u horen!

geplaatst door Jds - 5710 keer gelezen

beoordeeld 4.33/5 (15 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be