Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 24 april 2011

zinderend zomerenHet is nog maar lente. Blanke en roze bloesem tussen schakering van tere groenen toveren het netvlies om tot een decor voor zoete dromen. Wat dit aanricht is zo zeldzaam : een zacht gespannen boog van onbestemde verwachting die in schoonheid mag duren, zonder einde of begin.
Puur krediet, een voorschot op de zomer die nog uitblijft en nog niet met zijn harde kleurenpalet gaat vermoeien.
De voor lijf en ziel harde winter was allerminst geschikt om iets beduidend te betekenen in het omgaan met wie van het andere geslacht eerder toevallig dan gewild mijn pad kruiste.
Er was het kruispuntgevoel, waarbij de richtingen eventjes samen lijken te komen maar algauw uiteen drijven. De ene duidt bij de andere een stellig vermeende reden, en de andere kent een wederkerige en nauwelijks grondiger verschillende reden maar houdt die om niet te kwetsen voor zich. Wat zou het ook baten als het toch al bij het begin eindigt, en terecht ?
De lessen van bedachtzaamheid zijn geleerd en de vrouwelijke medemens weer wat indringender maar geduldiger benaderd. Wat ook mooi is en iets van dankbaarheid laat opbloeien bij een dame die om haar eigen redenen tijd behoeft.
Is er niet tijd zat? De lente is al zo mooi. Niets beters is er voor het doorbrengen van tijd die graag samen wordt gedeeld. Een tochtje door de natuur, wat luieren op een strand, verpozen op een terrasje. Er is niet zo nodig een boek te vertellen wanneer je iemand weer ontmoet die maanden uit het oog is gebleven. Relax, beter luisteren en kijken. Zoals nu in de natuur : meer onderscheiden, met groter gevoel voor schoonheid. Zien wat het ook met de andere doet.
Het zinderend zomeren laat horizonten zien die verkenning verdienen. De harde kleuren mogen nog wat uitblijven.

geplaatst door Harry - 5523 keer gelezen

beoordeeld 4.5/5 (20 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be