Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 16 mei 2011

Bellemien

Tijdens mijn afwezigheid in de datingwereld heb ik me neergelegd bij het feit dat ik waarschijnlijk niet ben weggelegd om in dit leven een droomrelatie te hebben, om gelukkig te worden met een man, zoals men het wel eens uitspreekt. Ik heb me dus neergelegd bij "geen man" en lag even voor de verandering bij een vrouw... ( Ze noemt hier Bellemien)

Man, man was me dat schrikken!

Ondertussen is er toch weer een van mijn stoute dromen vervuld. Naar het schijnt zijn er veel vrouwen die er stilletjes van dromen om het eens met een vrouw te doen. Een echte aanrader! : “ U zal uzelf op een manier leren kennen zoals u zich nog nooit heeft bezig gezien, en u zal u kunnen verdiepen in uzelf via de andere. U zal namelijk met zekerheid weten of u al dan niet 'bi' bent, mocht u eraan beginnen twijfelen. Of misschien wordt U wel verliefd op een persoon in plaats van op... een geslacht ? ” Begrijpelijk als u hier al maanden en maanden, jaar na jaar die mooie mannelijke profielen ziet vergelen en vergrijzen.

Ze lag voor de tweede keer op mijn bank. Shame on me, maar het is zo. Ze draaide danig met haar ogen en haar kont dat ik haast niet meer in haar richting durfde kijken, en angstvallig achter mijn bureau bleef staan. Ik had haar bij haar eerste consultatie aangeraden om naar de gynaecoloog te gaan voor een echo van haar ovarium. Achteraf heb ik moeten horen dat die gynaecoloog haar op dat moment ontmaagd heeft. “Ai” zei ze, en het was gebeurd. Er was niets abnormaal te zien op de echo maar wel een en ander uitgesloten. Wie denkt er nu dat een 40 jarige geile trien als Bellemien nog maagd kan zijn? Ik geloofde er eerlijk gezegd niets van. Bij haar eerste consult had ik zo een vermoeden dat er iets mis was tussen haar benen... Ik vernoemde dat ik misschien wel eens een gynaecologische behandeling overwoog, maar dat ik eerst meer zekerheid wilde over de oorzaak van haar problematiek.

Na dat eerste consult kreeg ik een gekke email van Bellemien, dat ze verliefd is op mij en dat ze het erg zitten heeft. Ik vond het gewoon grappig. Maar toen ze zo bij haar tweede consult, zonder dat ik het vroeg haar uitkleedde en wijdbeens op de bank ging liggen terwijl ze zeer subtiel allerhande signalen uitzond om me te verleiden, was ik helemaal van m'n melk... Jullie mannen zouden dat direct door hebben natuurlijk, maar ik ben een vrouw en wist bij God niet wat nu gedaan!

Bellemien bleef aandringen met emailtjes en ik stuurde haar een koude email terug dat ik primo professioneel gezien daar niet wou op ingaan en secundo echt hetero ben, in hart en ...
Op facebook volgt er een hele parodie over hoe koud en hard een mens wel kan zijn en dat ze nog nooit zoveel liefdesverdriet had gekend.
Uit medelijden nodigde ik haar uit voor een gesprek want ik wou dit gedoe niet verder laten escaleren. Met Pasen mocht ze komen uithuilen op mijn schouder beloofde ik haar en dan zou ik haar duidelijk vertellen dat ik wel degelijk iets vreselijk zou missen moest ik een liefdesrelatie met een vrouw beginnen.

Bellemien kon niet wachten tot Pasen, ze komt ongewenst een dag vroeger binnengevallen terwijl ik in mijn werktenu in de tuin aan het wroeten ben. Tja, ik was kort van stuk op dat moment. Primo was ik me mentaal nog aan het voorbereiden op ons gesprek, secundo stond ik daar zonder bh in een spannende Tshirt ( met opschrift: “love me tender”) met vuile handen, zwarte knieŽn en wild kapsel. Tertio heb ik weldegelijk de gewoonte om mensen als engelen te ontvangen: eten, drinken en vriendelijke gastvrijheid is de slogan van het huis. Ze had nog niet gegeten en ik liet mijn tuin voor wat die was en maakte ons een aspergeschotel klaar. Intussen kleedde ik me om en maakte me op voor de tÍte ŗ tÍte. Ze had toch wel duidelijk door dat het me ergens niet aanstond, maar goed, ik deed mijn best. Zij ook.......

Na een nachtwandeling waarin ze me naast haar opleiding snit en naad, haar psychiatrisch verleden verklapte en de reden daartoe, vroeg Bellemien mij op de vrouw af of ze mocht blijven slapen. Ik hoorde het donderen in Keulen. Waarschijnlijk had ik haar al te ver over mijn grenzen laten walsen door haar ongewenst en ongepast toch als een goede gastvrouw te ontvangen. Maar toen, zond ik haar zonder pardon koud naar huis.


Warempel, 's anderendaags stond ze weer aan mijn drempel!

(Wordt vervolgd.)

Uw Bieke

geplaatst door Bieke - 5475 keer gelezen

beoordeeld 4.38/5 (8 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be