Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 18 mei 2011

Blokkeren

Het lijdt weinig twijfel dat ik maar moeilijk iemand ga vinden.
Hoe minder favorieten ik over hou, hoe meer dames ik blokkeer.
Zo breng ik mezelf wel in de verdrukking.
Het kan me niet verdommen.
Wel verdommen kan ik onnozele profielpraat zoals "Ik ben in blijde verwachting voor een lieve zielsverwant" of "Als het klikt zoeken onze handen mekaar wel en smelten zij samen". Van een plakhandje gruw ik al. Wat moet het dan zijn als mijn handen wegsmelten in deze van zo'n dame?
En nog: (Wie wil ik vinden:) "een eerlijke man die mij kan verwinnen".
Kijk, verwennen tot daar aan toe; ik doe niets liever, op nogal wat gebieden. Maar overwinnen (een o vergeten)? Nee nee, niet ik. Een dame is geen wingewest.
Dat zijn dan nog uitlatingen die ik en passant meesmuilend in mij opneem terwijl ik er nog geen reden in zie om zo iemand te blokkeren. Iedereen kan wel eens in het heetst van de gedachte een steek laten vallen of een plank misslaan.
Maar wie ik allemaal niet blokkeer!
Om te beginnen: iedereen die meer dan 25 cm kleiner is. Want ik denk toch dat het niet goed is voor mijn rug en mijn nek; en altijd horizontaal met mekaar omgaan is ook niet te doen.
En verder: zo goed als lege profielen; ik wil weten welk vlees ik in de kuip zou hebben en hoe het gekruid is. Ik moet die profielen toch zelf niet opvullen? Voor psychologische verkenningen voel ik me niet in de wieg gelegd. Het is al goed dat ik de machtsverheffing en de worteltrekking nog beheers, en de loga- en algo- en andere ritmen. Liefst nog de dansritmen, natuurlijk. Nunc pede libero pulsanda tellus.
Wat kan ik aanvangen met een dame die niks in die richting weet te zeggen?
Heb je al eens met een zak meel gesjouwd op een dansvloer? Melig hoor!
Er zijn er goddank die salsa of zumba in hun profiel zetten. Dat kan ik altijd nog leren. Of weer eens een rumba draaien of een goeie ouwe foxtrot met van die elastieken benen. Of de paso doble weer wat verfijnen, en de tango met een been ver tussen de benen van de dame doorgeschoven naar een snelle wending eer zij van verrassing uit haar lood slaat. Vooral voor dat benenwerk mag zij niet te klein wezen.
Ik weet wel wie ik blokkeer.


geplaatst door Ufo - 5778 keer gelezen

beoordeeld 4.83/5 (18 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!



<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be