Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zaterdag 21 mei 2011

Een nachtelijk ritje!

Op Pasen had ik met Ben afgesproken om elkaar eens terug te zien, we zouden samen naar de zondagmarkt in Ledeberg gaan. Het is er altijd gezellig met die vrolijke mensen die ongehaast rondkuieren. In het warme lenteweer was dit de ideale zondagse voormiddag. Het was geleden van die wilde nacht toen ik met mijn nichtje op stap ben geweest ( zie blog:" Mijn kleine teen") dat ik Ben ( de compaan van de Italiaan) voor het eerst had ontmoet.

Met Bellemien had ik afgesproken dat ik het een kans wou geven om elkaar te leren kennen, als vrienden. Ik had Ben op de hoogte gebracht van mijn gezelschap en stelde voor dat hij ons maar moest zoeken, bij wijze van spel. Bellemien kocht me een prachtige ruiker tulpen en liet me geen twee passen verwijderd van haar zijde. Nadat we tot tweemaal toe de druk bezochte markt hadden afgedweild en onze trolley tot boven was gevuld met verse koopwaar, was er nog steeds geen spoor te vinden van Ben, die blijkbaar nog aan het balen was van zijn opgelopen nachtelijke kater. Een half uurtje later zaten we bij hem op het terras en verhaalde ik hoe Ben en ik elkaar hadden ontmoet die nacht met mijn nicht.

In feite was ik die nacht niet direct naar huis gereden. Ben had me als een echte gentleman naar mijn autootje gebracht en helemaal onderste boven van mijn vierwieler nodigde ik hem uit voor een nachtelijk ritje met open dak en zomerse muziek. We reden door de slapende straten van Gent, op en af de autostrade en als bij toeval reed ik intu´tief door zijn straat. Daarop nodigde hij me uit om uit te stappen en eens naar zijn pas prachtig gerestaureerd huis te komen kijken. Ik stopte voor de mooie gevel en er flitsten een paar bange gedachten door mijn hoofd. Na lang aandringen wist Ben me te overtuigen om toch uit te stappen en als eerst vrouw zijn huis te bewonderen. Hij had zich die hele avond als een echte gentleman ontpopt en ik moest maar geloven en erop vertrouwen dat hij me niet zou aanraken. Helaas, Ben kreeg de voordeur van zijn paleisje niet meer open. Hoe jij ook zijn sleutel draaide en keerde, de deur bewoog (tot mijn grote opluchting) geen millimeter. Hoe meer ik de slappe lach kreeg hoe harder hij woedend op zijn mooie geschilderde deur schopte en vloekend de straatstenen uit hun voegen schold. Uiteindelijk kon ik mijn fantasie niet meer de baas en het moest eruit: "Het lijkt wel of je dringend moet plassen en je rits niet open krijgt! "

Onder de eerste lichtstralen van de volgende ochtend bracht ik de zwaar teleurgestelde Ben terug naar het hotel waar hij werkt en we namen beleefd afscheid. Toen pas reed ik lachend alleen huiswaarts.

Bij het weer naar boven halen van ons verhaal, 9 maanden later, deden mijn tranen van het lachen onze Ben naar alcohol grijpen. Ben was veranderd. Op een mum van tijd is hij zware alcoholverslaafd geworden wegens het niet kunnen vergeten van zijn vertrokken ex-geliefde, de onuitstaanbare pesterijen op het werk en de pijnlijke eenzaamheid.

Via email trachtte ik hem in alle zachtheid duidelijk te maken dat ik me zorgen maakte over hem en dat hij beter iets zou doen aan zijn probleem. Na enige ontkenning heeft hij zich laten opnemen.


meer info? www.addiction-solutions.be


(wordt vervolgd)

Uw Bieke

geplaatst door Bieke - 5267 keer gelezen

beoordeeld 1/5 (1 Stem)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be