Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 8 mei 2011

ervaringen en verwachtingen

Weinigen durven ‘echt initiatief’ nemen om contacten te leggen. Even een profiel aanklikken, een vluchtige babbel en het beeld over die persoon is gevormd of mag ik zeggen misvormd!

Ik beken, ik pleit ook schuldig.

En… wanneer we de profielen lezen, bruisen we van leven, pit, energie, levenslust, passie, eerlijkheid, oprechtheid, sociaal voelend, savoir vivre … kwaliteiten die we (denken) te bezitten. Kwaliteit wordt bepaald door verwachtingen en ervaringen. Perceptie is het verschil tussen verwachting en ervaring.

Verwachtingen hebben elk van ons hier op deze site…en de hoop dat deze ingevuld worden. Een realistische regel zou kunnen zijn, na ten minste drie dates zouden we kunnen ervaren dat de persoon niet aan onze verwachtingen voldoet. In een relatie word je met je eigen mindere kanten geconfronteerd en met de zijne/hare natuurlijk. Zet het ideaalbeeld uit je hoofd, dat is een gezondere denkwijze naar een toekomstige relatie toe.

We zoeken aantrekkelijkheid op elk vlak en we willen aantrekkelijk gevonden worden. We willen een meerwaarde vinden en zijn. Een ja of neen zeggen bij interesse of geen interesse, wijst op ‘savoir vivre’… je wereld kennen, respect tonen, beleefdheid.

De momenten waarop we intense vreugde delen, zijn altijd momenten die we delen met anderen. Anderen geven glans aan ons bestaan. We hebben allen een krachtige, fundamentele oerbehoefte om banden te hebben met anderen. We hebben meer nodig dan een dak boven ons hoofd of brood op de plank.

Mogen ervaringen onze verwachtingen inlossen of mogen we onze verwachtingen ervaren ;-)

geplaatst door Tesoro - 6376 keer gelezen

beoordeeld 4.63/5 (8 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be