Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 11 mei 2011

Het likken van de vlammen

Een oude vlam van wel 30 jaar geleden belde uit Frankrijk, waar ze als god in le Béarnais leeft. Vorig jaar kwam ze me opzoeken met haar border collie.(Blog: Oude vlam met border collie). Ze had me nadien dan toch niet nodig voor raad met haar huis hier. Dure huizen verkopen slecht. Dat weet iedereen. Zij ook. Ze heeft het nu verhuurd. Zo houdt ze een pied-à-terre tegen dat ze ooit terug komt. Niet dat zoiets al te gebeuren staat want ze moet nog 53 worden maar is nu al tonrond vergeleken met toen.
Of ik niet eens kwam logeren in een van haar chambres d’hôte? Ze leeft daar toch alleen en heeft niet altijd gasten, voegde ze er aan toe. Het zachte slissen van haar tong verried suggestie die ik me van haar maar al te goed herinner; alsof dan überhaupt de chambre d'hôte zou dienen. Dus zei ik ‘misschien’ en ‘Ryanair vliegt niet meer op Pau’. Wèl als je eerst naar Beauvais rijdt, wist ze. Weer ‘misschien’ en ‘ik laat het wel horen als ik in de buurt kom’. Ik zei maar niet dat ik overwogen had om naar Biarritz te vliegen, wat ook kortbij is, maar dat ik tenslotte naar Bilbao ga vliegen en dat in mijn plannen le Béarnais en die oude vlam niet voor komen.

Een vlam van vandaag misschien wel? Daar zou ik geen nee tegen zeggen. Het vonkt wel, maar de vlammetjes moeten eerst de stronk likken. Het vuurtje moet aan kunnen houden. Ik baal van strovuur en heb er al genoeg weer zelf geblust of uit laten gaan.
Ik baal ook van zwalpend daten en van dames die maar wat vertier zoeken voor een avond vrij van TV of voor onbestemd gevrij met wie ze dat wel zien zitten, ook al ben ik dat dan. Ik baal zelfs van mezelf als ik daar in tuin omdat ik de tuin der lusten ook alweer in geen maanden betrad. So what; het zal dan wel zijn redenen hebben zeker? Misschien omdat ik uitkijk naar en wacht op ‘de ware’ die de beproeving en het proeven waard is. Voor altijd het wederzijds proeven en genieten waard, graag.

geplaatst door Harry - 5376 keer gelezen

beoordeeld 4.56/5 (18 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be