Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

dinsdag 24 mei 2011

Kroniek van een meerwaardeliefje Deel 2

... vervolg van deel 1...

Donderdag 3 februari 2011.
Samen iets gaan drinken, wat gaan wandelen, ik zie je graag liefje, ben zo graag bij je, je maakt me gelukkig.

Op weg naar huis bellen we nog even, en drop je out of the blue, de woorden in de stijl van laat ons even afwachten tot we een jaar samen zijn en dan zien we wel… ik denk niet dat je weet wat dat teweeg brengt in mij, of wrs net wel. Een perspectief voor ons? Ik wil het zo graag geloven.

Eens thuis na de Zouk denk ik dan ook iets in de trend van, op deze manier laat hij me nog even draven in zijn funverhaal, en hecht er nu niet teveel waarde aan want morgen is het toch weer anders …. Hij voelt wrs dat we wat onder druk komen en net zoals de trap dient geschilderd … moet er hier mss ook wat gebeuren , … en toch denk ik als de afstand er niet is, voelt het helemaal niet meer zo aan en voel ik me heel bij jou. Ik vraag me dan ook af; waar zou hij nu dan op wachten … wat moet ie nog meer weten dan , wat gaan die enkele maanden ons leren … zinloos… gaat niets bijbrengen en dat weet R ook .

Ik voel me wel groeien in mijn proces liefje, ben er nog niet, wrs nog even niet om hierin een beslissing te nemen, hoop along the way op meer tastbare signalen/symbolen akties, maar weet eigenlijk dat die niet gaan komen.
Voel mezelf dom. Dom omdat ik zo goed zie wat het doet met mijn ex in een redelijk gelijklopend scenario, en dat ik mezelf daarin wil corrigeren om hem niet meer te kwetsen dan nodig. Om hem de ruimte te geven om opnieuw zijn leven op te bouwen, met een leuk iemand en binnen een voor hem fijne relatie. Ik wil hierin niet egoÔstisch zijn, maar ik laat het wel met mij gebeuren.
Jij bent net iets meer egoÔstisch dan ik, ik wist dat al wel , dat je je zeer egoÔstisch kan gedragen, hier dus ook. Jij wil mij maar op jouw voorwaarden.


Vrijdag 4 februari 2011 B-day..

Sinds september zijn jullie afscheid aant nemen, hilarisch toch, zij wil jou niet lossen en jij haar ook niet. Zelfs een klein kind ziet dat. Ik ook dus.
Zoals je wel eens zei; “je bent niet van de slimste niet van de domste , niet van de knapste niet van de lelijkste , niet van de rijkste en niet van de armste ….maar ik zie je zo graag”.. Dus ja liefje ik zie dat ook. Je smssen die haar vragen om zich van haar lingerie te ontdoen en je per ongelukt naar mij stuurt, de mails die jullie sturen naar elkaar , al dan niet op jouw vraag met naaktfoto’s om je op te winden … lijken niet erg op afscheid, is het niet, dat weet jij en weet B ook, de autoriteit (voor jou althans) in het menselijke denken doen en laten.

Alleen is er een nood dan om dat niet te zien of om dat niet aan mij te vertellen… zoiets …. Ook dom , want need to know bases …. en een blijk van wantrouwen.

En toch , blijf ik je graag zien, naar je verlangen, genieten van ons samenzijn, ik vind het altijd zo fijn dingen samen te doen, om in je omgeving te zijn, ben dan intens gelukkig. Ik hou van elk van je gebaren, de meeste van je ideeŽn kan ik ondersteunen, hou van het stil naast je liggen en luisteren naar je ademhaling en je geronk. Het geeft me behoorlijk wat energie. Doe nu nog eens wat dat maakt, dat dit gevoel stopt denk ik vaak.

Geen enkele man die mijn pad kruist maakt eigenlijk kans, en geloof me ik heb het echt geprobeerd , ik sta er niet echt voor open en blijf me op een bepaalde manier zo pervers loyaal gedragen. Ook dom… maar ik kan niet anders in deze context.

T, vanochtend gesproken , zij klankbordde me eigenlijk wat ik hierboven al had neergepend. Echt toch wel een soulmate gehalte hebben T en ik. Ik heb haar vele van onze verhaaltjes onthouden liefje, ik wist dat als ik volledig transparant zou zijn, dat ook haar druk om mij eea te laten inzien, zou vergroten. Dat wilde ik niet, ik wilde leven in de illusie dat je me graag ziet, en dat wij mogelijks een “meerwaarde”verschil zouden kunnen maken. De illusie dat ik bij jou en jij bij mij zouden kunnen en willen thuiskomen met alle consequenties van dien. Man zoveel pijn en tranen heeft me dat al gekost. Kinderlijk immatuur maar zeer pure gevoelens. Zo flauw kwetsbaar dat ik ben, ik herken mezelf nauwelijks.

Dus ja liefje het proces groeit, en strakjes zie je B, rol je waarschijnlijk in en over B en ga je het me niet zeggen. Need to know, no more no less.


Handdoek in de ring V, doe het dan … je bent meer waard dan dit. Ga gewoon verder zonder hen/hem , de mannen/R, ga even alleen. Dat is wrs ook wat ik ga trachten te doen. Een dezer popt het eruit.

Dan ga ik verder, na een afscheid, maar wel iets definitiever dan jij met Bie hebt. Dat wil ik niet, ik kom jou tegemoet in een afscheid en dan volg jij mij … Hoe gaan we dan achteraf met elkaar om? Niet in “ietsgaandrinkenzonderlingerie”momenten, neen liefje is niet aan mij besteed. Het doet af aan de meerwaarde die ik in mijn herinnering wil koesteren.
Dus houd die momenten voor je B en of nr 78 en verder…. Man man bij het idee van een afscheid springen de tranen in mijn ogen, waarom moet dit nu zo’n onmogelijke liefde zijn.
Zou dit allemaal eigenlijk ook veel serener willen en niet zo’n theatraal verhaal van maken, mss moet ik dit maar niet versturen of deleten, destroy knopje aanmaken, iets dat zo zichzelf vernietigt als ik naar je toe rijd om je het te melden, dan kan ik het je niet verzenden, zoiets… ben alleen niet zo innovatief, en ja ook niet zo slim ;-).

Dus hoe zie ik dat dan eigenlijk? Ik wil je mogelijks nog wel horen en lezen, maar niet zien, dat hoeft niet maakt het onmenselijk moeilijk voor mij, en trouwens jouw zwakte voor vrouwelijk vlees en handigheid in het creŽren van inrolmomenten gaat mij terug naar af brengen. Misschien dat ik er later anders mee omkan … who knows… .

Wil je eigenlijk liever niet meer horen vandaag.Heb je nog wel gehoord, je klonk goed en een beetje uitgelaten, je had het best naar je zin gehad met B.

Voelde niet zo leuk en uiteraard weet ik dat B zal informeren hoe het met ons gaat en jij me maar half vertelt wat er gezegd wordt , en weet ik ook hoeveel gewicht jij haar woorden toebedeeld….

Dus ja nu was ik weer de zekerheidszoeker die eerst een ander lief gaat zoeken en dan jou zou verlaten… pfff flauw , heb de grootste zekerheden die je als vrouw kan bedenken, in het verleden en vorige zomer opnieuw bewust weggeknipt, omdat ik wil geloven in graag zien en graag gezien worden, en in the end gelukkig zijn, leuke doelen en plannen in het leven, omringd door fijne mensen zoiets… liefst met maar ook zonder jou.

Bovendien was het ook een beetje het ideale scenario dat we hadden “afgesproken” zodat ook jij je goed zou voelen, zo zou je me terug op pad zetten, met een nief lief aan mijn zijde…, alleen het werkt niet zo goed ;-(.

Blijf de analyses die worden gemaakt behoorlijk gekleurd vinden, ze kent je zo goed liefje …. Ze weet waar ze moet drukken. Zij weet ook dat stel dat wij onze modus vivendi zouden vinden, of stel dat jij met wie dan ook de modus vivendi gaat vinden, hoe non conformistisch ze ook is, bakzeil haalt… Dus zet ze zichzelf aan de kantlijn en ook voor blok, met een zeer duidelijke lijn naar jou en je zwakte voor vrouwelijk schoon en gewilligheid… om ze terug binnen te halen als ik struikel.

En uiteraard zal ik je nooit vragen noch verwachten dat je B niet meer zou zien maar liefje toch, als dat ooit zou gebeuren zal het vanuit jezelf komen, niet gestuurd door mij. Never ever.

Soms flitst het toch nog door mijn hoofd is het nu een strategie geweest om met een potentiŽle zwaar gekwetste side dish om te gaan volgens B en of jezelf? Zet haar op de rails met een nieuwe liefde en dan zal ze je wel gerust laten …. doe “afstand”-acties tot dat ze zelf gelooft dat het haar beslissing is dan zal ze je nest niet bedreigen. Ondertussen weet je toch ook al dat dit niet speelt hoop ik.

Ik zal nooit een actie stellen in die zin. Niet omwille van wat me vanuit mijn perceptie dan is aangedaan, maar omwille van het feit dat ik vind dat ik het niet recht heb om hierin te interfereren daarnaast niet rancuneus ben en vooral authentiek aan mezelf wil blijven.


Heb er soms echt geen zin in om met al dit soort dingetjes nog bezig te zijn , kost me teveel energie, en brengt niets bij.

Ben nog bij mijn broer en zijn vrouw doorgezakt, het was gezellig.. we hebben over skiplannen en routes geleuterd, goed gelachen, kids waren er …twas fun. Hij heeft met opgepakt, grappig eigenlijk, “kom eens hier klein zusje nu kan ik u eens oppakken”…. deuheu… heeft niets te maken met gewichtsverlies van mij maar alles met jouw spierballen bro!

Kruip ontdaan van de zwaarmoedigheid van vanmiddag zalig moe in mijn bedje , ons bed… , vraag me af wanneer dat het niet meer het onze zal zijn en ben ingeslapen.


… wordt vervolgd…..
geplaatst door Cheers - 5345 keer gelezen

beoordeeld 3.56/5 (9 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be