Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

dinsdag 31 mei 2011

Mister Beau en Co.

Dan ben ingeschreven op een datingsite. Op jacht naar de ware. Slaag je er al eens in om een life ontmoeting te versieren, bij een volledig vrijblijvend koffietje. Want je bent niet uit op seks, omdat de staat je al elke dag naait. Dus merk je na 5 seconden reeds: ‘dat wordt niets.’

Mevrouw is op zoek naar het lekkere lijf van George Clooney of de genaamde Richard Gere, met als waardemeter voor zijn sympathie de dikte van de portefeuille van Bill Gates en het medeleven –we noemen dat nu ‘empathie’- van een verpleegster in de dienst geriatrie! De vijf seconden geven je al snel het gevoel d’er komt toch niets van. Want een vrouw beslist volgens een of andere Amerikaanse studie onderbewust reeds binnen de drie seconden –ja drie luttele secondjes- of een man voor haar, al dan niet, ‘vrijbaar’ is.

Met andere woorden of een man appetijtelijk is voor een duik in het bed, het gezin, waar hij straks deel van uitmaakt, kan onderhouden en of hij de tranen, de zorgen en de lasten van de toekomstige familie wel kan dragen. Er zijn dus drie luttele seconden nodig om te beslissen of Jan, Piet of Klaas in het leven van een relatie zoekster mag intreden! Al de voorbereidende maanden, die misschien tot het hopeloze niets leiden kun als man je dus vermijden door aandachtig de eerste drie seconden waar te nemen en ze vervolgens correct in te schatten.

Want je bent niet George Clooney, noch Bill Gates en nog minder de eeuwig lachende verpleegster van het eindstation in het ziekenhuis, dat geriatrie heet!

geplaatst door Pattin53 - 5540 keer gelezen

beoordeeld 4.4/5 (5 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be