Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zaterdag 14 mei 2011

Op zoek naar een maatje

S. heeft zijn lief(de) gevonden op een dating site. Hij is nu getrouwd en heeft een zoon met zijn vrouw. Toch een geweldige love story, hoor. Alleen heeft het nooit zo uitgepakt voor mij, die enkele keren dat ik me inschreef op een dating site. Ik neem het de site niet kwalijk. 't Is al goed dat ie er is. En ik ben, wat je gerust mag noemen, een schildpad in het donkere woud dat een dating site initieel is. Vind jij je draai meteen? Wat fijn. Ik niet. Ik schrijf me in. Ik wacht af. Schildpad.

Wat niet wil zeggen dat ik niet inga op actie en reactie. En hoe verloopt zo'n voorzichtige begroeting? Best gezellig. Ik vind het nog altijd moeilijk iemand af te wijzen (virtueel afwijzen is niet gemakkelijker dan in 't echt nee zeggen), ik vind het nog altijd een opdracht iemand te voelen op basis van een virtuele chat. Maar goed, dat laatste beschouw ik inmiddels als een babbel aan den toog. Dan komt de verkenning, niet?

Sinds mijn inschrijving (zes maanden geleden) ving ik bot. Deert niet, ik lig er niet wakker van. Tot dusver heb ik een vliegenier aan de hand gehad die in zijn tweede e-mail met mij de wereld rond wilde, ik heb een fysiek gefocuste man de laan uit gestuurd, want ik miste diepgang (neem me de uitspraak niet kwalijk). Ik heb gemaild met mannen die een leuk verhaal schreven, hetgeen zich in realiteit niet verwezenlijkte. Zoals ik al zei, geen vuurdoop, die dating site. Ook niet de allerlaatste hoop. Maar een beetje hoop, dat dan weer wel.

Ik merk dat de mannen die ik zie zitten, mij niet zien zitten. En dat de mannen die mij niet aanlokken mailtjes sturen. Zit daar een boodschap in, één de ik niet kan lezen omwille van mijn schildpadgeheugen? Ik probeer het wel, ik probeer het uit, ik verken! Maar dan kom ik erachter dat een lichte forcering niet werkt en ben ik terug bij af.

Moeilijk, ik? Oh jawel. Op zoek naar een maatje? Maar natuurlijk. Geduld oefenend? Ja hoor. En intussen schildpadgewijs verder. Beetje kijken, beetje luisteren. En afwachten

geplaatst door Woolfenb - 5342 keer gelezen

beoordeeld 4.67/5 (3 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be