Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

donderdag 19 mei 2011

originele manieren om...

“Neen” ik heb geen interesse te zeggen. Blijkbaar blijft dit een moeilijke opdracht. Hoe blijf ik tactvol, beleefd en niet kwetsend. Ik worstel ook met dit probleem en soms is het koele ‘ Geen Interesse’ bericht nog de beste optie. Koester je geen valse hoop bij beide partijen. Een druk op de knop en weg is de boodschap, even slikken en de gedachte eerlijk duurt het langst zalft en troost. Niet uitwijden over het ‘waarom niet’ of je zadelt de andere met vragen op over zijn persoonlijkheid, zijn denken en doen. Laat ieder zijn waardigheid en trots.

In je date leven zwem je door alle watertjes, proef je zoete en zure dingen. De zure en soms bittersmakende zijn het “neen geen interesse”.

De origineelste manier was: “Ik zou het leuk vinden om met je in contact te blijven via Facebook” maar in het rijtje volgden ook:

Ik ga nu boodschappen doen…tot later
Ik ga nu verder strijken…tot later
Ik ga nu fietsen…tot later
Ik heb het momenteel zeer druk…tot later

Al weken zijn deze heren aan het boodschappen, fietsen en strijken ;-)

Langs de andere kant heb je dan ook de heren met “de interesse in één ding” neen dank je daar pas ik voor…dan fiets, strijk of boodschap ‘ik’ liever! Die interesse is voor mij hetzelfde als geen interesse. Klik dan maar door naar het volgende profiel! Ik zoek niet “leuk lekker lief”…maar een warme eerlijke persoonlijkheid met inhoud, die het leven met twee een meerwaarde vindt. Die origineel is in zijn interesse in mij. (En ik in hem)

De juiste manier om neen te zeggen bestaat niet. Een neen heb je en een ja kan je krijgen! Met je beide voetjes op de date grond blijven is de boodschap.

Is voorzichtigheid niet de moeder van de porseleinkast?

geplaatst door Tesoro - 5462 keer gelezen

beoordeeld 5/5 (3 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be