Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

donderdag 19 mei 2011

same time same place

Olala…de nieuwe bloggers rijzen als paddestoelen uit de grond. Het single zijn, de kijk naar profielen, het internet - daten worden door alle leeftijdscategorieŽn belicht en benaderd, soms gezien door een roze bril met zwarte glazen! En ja…door het lezen van de vele profielen en de nieuwe blogs zie je door de bomen het bos niet meer. Je zoekt en vindt de verborgen angeltjes. De mooist voorgestelde profielen zijn meestal loze woorden, maar het doel heiligt de middelen! Je laat je leiden verleiden en misleiden.

En af en toe bekruipt het gevoel je van pfff het hoeft voor mij niet meer. Denk je, is er iets met mij aan de hand of met de andere? Ben ik vergeten hoe het is lief te hebben? Heb je maar recht op ťťn grote liefde in je leven? Kan ik concurreren met al die mooie prachtige perfecte vrouwen?

En dan lees je de woorden van een vriend (zie blog 40 jaar later) en ze steken me een riem onder het hart.

Op zoek naar ’n nieuw geluk, op zoek naar iemand die “een verlichting” voor jou kan en wil zijn heb je nog niet gevonden. Ik weet zeker dat er meerdere personen op zoek zijn naar het geluk, naar de liefde. Naar het samen alles willen delen. Je kunt niet alle dagen zoeken, evenmin als een ander dat kan. Het geluk bestaat uit een samenloop van omstandigheden. Als de (of ‘n) ander die op zoek is naar jou op andere momenten zoekt als jij zoekt dan is het moeilijk vinden. Al heb je de sleutel van je hart niet te hoog gehangen, niet iedereen weet op de juiste plek, het juiste moment te zoeken.

Als je thuis, tussen 4 muren zit dan ben je al helemaal niet te vinden. Laat je vrolijkheid en je schoonheid zien. Jij bent niet de enige persoon die op zoek is. En jij en al die mensen die zoeken en uitkijken naar ’n nieuwe kans in het leven hebben geen schild of bord in de hand met daarop de woorden “geluk zoekend”.


Ja…het draait om het juiste moment.
Same time same place… dan vinden we elkaar.

geplaatst door Tesoro - 5248 keer gelezen

beoordeeld 4.33/5 (3 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be