Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 29 mei 2011

Shoppen in de mannenwinkel: De valkuilen

Valkuil I: De DROOMPRINS

Vraag aan singles waarom het zo moeilijk is om een goede man te vinden en je krijgt het antwoord dat hun partner niet voldeed aan hun wensen, dat ze iets anders verwacht hadden, dachten iemand “beter” tegen te kunnen komen.

Vooral vrouwen volgen hun gevoelens en hebben het moeilijk voor een gewone man te kunnen kiezen. Ongetrouwde, single vrouwen hebben geen afstand kunnen nemen van hun ideaalbeeld en het komt bij hen blijkbaar niet op dat ze wel eens nooit zouden trouwen of samenwonen. De “goede mannen” worden niet altijd herkend of voldoen te weinig aan het onaanpasbare ideaalbeeld van de vrouw. Als zij hem niet herkend,blijft ze alleen. Vaak willen ze niet iets wat ze kunnen krijgen maar willen ze steeds hoger. Als ze op hun 30 ste hun man nog niet gevonden hebben willen ze nog iets beters en leren ze dus niet wat ze al gedaan hebben. Ze worden vaak nog kieskeuriger.

Vrouwen willen een man vaak nog veranderen, mannen aanvaarden hun vrouw zoals ze is. Vrouwen analyseren de details tot een vonnis: bij hem blijven of niet. Vrouwen zouden daarom de middenweg tussen de intense hartstocht en het koude,harde analyseren moeten kunnen vinden. De middenweg bestaat voor velen niet. Elke man heeft zijn problemen en de prins op het witte paard heeft vaak iets tekort. Meisjes denken vaak dat ze nog iets beters zullen tegenkomen.

Gouden tip: Zoek iemand met wie je graag optrekt en kijk hoe het verder loopt. Begin optimistisch en wees niet gefocust op de verschillen of wat je graag zou willen hebben. Er moet voor iedereen water in de wijn gedaan worden. Echte liefde komt pas langzaam tot bloei.

Valkuil II: De Romantische KOMEDIE

De talrijke romantische films en sterren in “de blaadjes” vertonen nooit de realiteit. Vaak wordt slechts een klein en zelfs vertekend beeld getoond aangevuld met commerciŽle doeleinden. Het geeft ons ook een verkeerd gevoel of vals verlangen wat men tracht op te vullen met hun aanbod. Men probeert ons aan te tonen geen partner nodig t e hebben maar diep in ons leeft wel het verlangen naar een partner (met gezin).

Valkuil III: Het FEMINISME

Het feminisme betekende vrijheid, oneindig keuzes kunnen maken, onafhankelijk van anderen. Geen man “nodig” te hebben gaf vrouwen een machtig gevoel. Ze willen niet doen wat hun moeders gedaan hebben: een man zoeken, trouwen, kinderen, ...Door het ontbreken van een man daalde het vertrouwen vanaf hun 30. De diepgewortelde behoeftes werden niet voldaan.

Vrouwen werden opgegroeid dat ze alles konden krijgen wat betekende dat ze geen concessies zouden doen, ook niet in het liefdesleven. In het echte leven kan je echter niet alles krijgen wat je wilt, op het moment dat jij het wilt en tegen jouw voorwaarden.

Vrouwen willen teveel hartstocht, chemie, ..in plaats van de praktische aspecten zoals vrijheid en tijd om kinderen op te voeden, financiŽle ondersteuning, emotionele ondersteuning, ...

De meeste vrouwen verlangen naar een volwassen man, het gezelschap en het samen door het leven gaan want alleen is maar alleen. Speeddating is dan wel leuk en spannend om te doen, een relatie moet toch steeds over een langere tijd gezien worden !!!!!

Volgende blog : van fantasie naar werkelijkheid.

geplaatst door A_Friend - 5623 keer gelezen

beoordeeld 3.44/5 (9 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be