Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zaterdag 28 mei 2011

(welbe)vinden


Welbevinden lukt ook zonder zoeken of vinden. Dat merk ik sinds ik nu al 7 maanden niet meer zoek, wat al veel langer is dan toen dat seksmaatje van ooit uit het leven stapte.
Welzeker mis ik iets: de intimiteit met die ‘ware’ waarmee Ólles lukt.
Niet alleen een voormiddag door een tentoonstelling struinen,een middag tafelen,namiddag wandelen,concertavond bijwonen en zakdoek lenen om tranen van ontroering te deppen, of een nacht vrijen al brunchend besluiten. Het gamma is wel verscheiden, maar zonder oppassen en wat selectief zijn hou ik een Gammaproduct over. Geen Mercedes, maar een Aixam zonder nummerplaat.
Nu ik toevallig twee dames tegen kwam met dezelfde voor- en familienaam en vergelijkbare lengte,en ook gewicht schat ik,moet ik wel uitkijken. Delen niet, kiezen wel; dat is eerlijk, en veel minder verwarrend. In mijn gsm staat de ene voluit en de andere met een aan duidelijkheid niets te wensen overlatende voornaam-verbastering naar PVC afwatering- en verluchtingstukken met die naam. Zo blijf ik wat die ene betreft bij de Gammaproducten. Ik weet niet of er magazijnen met grote klasse bestaan, maar daar ga ik dan de andere dame in plaatsen. Tot ik er natuurlijk de Gammadame uit kieper,wat haar lot gaat worden vrees ik. Grote kuis; Pasen is al voorbij trouwens.
Nee, het welbevinden heeft niets te lijden. Het muziekseizoen loopt dan wel naar zijn einde, maar er komen nu jazzfestivals en vakantie en nadien Odegand. Maar eerst nog het feestje voor het gaan samenwonen en het 60ste van die beste vriendin sinds 2 Gentse feesten geleden toen onverdroten plensregen ons drijfnat naar haar bad- en bedkamer dreef. Het lot besliste dan wel anders, maar de vriendschap en het welbevinden bleven.
Quid indien, ondanks het gestaakte zoeken, het welbevinden van vandaag nog zodanig goed gaat uitvallen dat ik iemand vind zonder er stil bij te hebben gestaan? Dat zou pas welbevinden wezen!
Ik blijf het tot mijn lot rekenen. Dat lot moet nog uit komen, maar ik ben goed bezig geloof ik. Een kwestie van welbevinden.

geplaatst door Ufo - 5400 keer gelezen

beoordeeld 4.5/5 (18 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be