Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

vrijdag 17 juni 2011

De tweede borst

Moet je weten dat in China een minnares, kleurrijk, ook wel een tweede borst genoemd wordt. Zowat elke mannelijke veertiger of vijftiger en zelfs een gezonde zestiger, die zichzelf respecteert en het geld heeft, onderhoudt buiten een vrouw thuis, meestal de moeder van zijn enig kind, wegens wettelijke restricties, ook een vrouwtje jonger dan dertig jaar, indien mogelijk zelfs jonger dan vijfentwintig, elders.

Een gescheiden Chinese vrouw vindt dan weer moeilijk een geschikte partner, omdat ze naar locale traditie haar man slecht ‘bediend’ heeft. Dus is de jacht op eender welke man, als het maar geen Chinees is, open.

Als Westerling werk ik voor een Chinees bedrijf in de buurt van Shanghai, met name in Hangzhou. Ik had midden vorig decennium al meer dan tien jaar een gelukkige, liefde- en respectvolle relatie met een Belgische dame. Maar op een van mijn veelvuldige reizen naar het wondermooie Aziatische land was ik wegens omstandigheden verplicht om bij mijn, gescheiden, assistente, AnHui, te verblijven.

Dus was ik op een keer in videoconferentie via skype met mijn vriendin in Belgi. Ik had het locale beeld uitgeschakeld en ik kon mezelf of de appartementskamer achter mij dus niet zien. Maar… toen ik terug thuis kwam, werd de vraag gesteld wat AnHui in haar blootje achter mij deed. Dat had mijn vriendin in Belgi zowaar gezien! Ik had dus duidelijk ‘iets’ met mijn Chinese medewerkster, daarvan was mijn vriendin heilig overtuigd! Alhoewel ik inderdaad niets met de Chinese had, bleef mijn Belgische vriendin maar aandringen opdat ik toch maar zou bekennen dat ik een relatie had met AnHui. Ontkennen bleek alsmaar moeilijker en uiteindelijk heb ik maar bekend dat ik ‘verdomd’ een lekkere verhouding met een Chinese tweede borst had.

Ondanks het feit dat ik nooit, zelfs nu nog niet, dedju, ook maar n blote borst van AnHui heb gezien. En eerlijk gezegd ik begrijp mijn vriendin volkomen. Leg het maar eens uit. Deze in is dezelfde verhouding als die man die midden in de nacht met een bekrijte mouw thuiskomt, en rond de middag zijn vrouw opbiecht dat ie vreemd gegaan is. Waarop zijn vrouw zegt: ‘Leugenaar, je bent gaan biljarten!’.

geplaatst door Pattin53 - 5721 keer gelezen

beoordeeld 4.33/5 (3 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be