Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

donderdag 2 juni 2011

Deel 2

Het knaagt al een week aan lijf en ledematen dat ik hier nog iets moet neerpoten voor het grote weledele publiek van Match4Me. Niet dat het moet, het is in volle bewustzijn en uit vrije wil dat ik tot hier gekomen ben.

Bellemien dus, deel 2.

Dat ze me daags voordien overviel met haar plotse opdringerigheid in mijn stulpje was ik al vergeten. We kwamen van de zondagse Paasmark en stelde ons met veel keukenpret een heerlijke paasmaaltijd samen. En zo zag ik al hoe ons Bellemien niet echt een keukenprincesje is. Niet dat het een must is, maar t is wel handig.
Laat op de middag geraakten we aan tafel en bij het dessert kregen we nog onverwachts bezoek van een vriend en zijn gevolg. We aten samen dessert en Bellemien was helemaal in haar nopjes met de aandacht die ze kreeg: Een nieuwe eend in de bijt ten huise Bieke...

Alsof het nog geen zoete inval genoeg was kreeg ik in de late namiddag de uitnodiging om met een vriendin naar de sauna te trekken. Dit is mijn kans dacht ik om Bellemien de weg naar huis te wijzen, maar neen, ze ging mee! Ze had zelfs "heel toevallig" haar saunagrief mee in de koffer van haar wagen en stond eerder klaar dan ikzelf.

Het was heerlijk genieten met de opgietsesseis en lekker kletsen tussendoor. We verlieten als laatste klanten de zaak en dronken met z'n drieŽn nog een kopje thee bij mij thuis in de zetel. Geen van beide dames deed aanstalte om te vertrekken. Ik maakte nog een liter thee en voelde me vreselijk geviseerd door mijn nachtelijk bezoek. Het leek wel of twee katten klaar stonden om elkaar in de haren te vliegen. De slimste keerde eerst huiswaarts.

Bellemien besloot om te blijven. Nou zei ze, als ik met jou naar de sauna mag, dan mag ik toch ook bij jou blijven slapen? Sjonge is me dat een redenering... Het was half twee in de ochtend. Ik zal je een logeerbedje opmaken zei ik, en vroeg haar om me even te helpen. Wel, als ik in het logeerbed moet, dan ga ik nog liever naar huis, antwoordde Bellemien. Oke zei ik. Maar ze vertrok niet naar huis en kroop zonder schroom naakt naast mij in bed.En ik dacht dat ik alleen voor mannen moest op mijn hoede zijn...wordt vervolgd

uw Bieke

geplaatst door Bieke - 5513 keer gelezen

beoordeeld 1/5 (1 Stem)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be