Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 5 juni 2011

Nacht

Zo stijf als een lijk lag ik daar met een kloppend hart van ingehouden boosheid, onmacht en onbegrip, terwijl zij helemaal in zichzelf gekeerd zich nog steeds niet bewust van mijn emotionele toestand, mijn bewegingsloze lichaam tot leven trachtte te wekken. Ik voelde me als een driegangenmenu op een feesttafel waar zij aanschoof en gretig alle weerloos voedsel opat wat onder haar neus geserveerd lag. Met gesloten ogen deed ik een vergeefse poging om mijn gedachtengoed te sturen in de richting van genieten, maar de van alertheid opgedoken totale pillo-erectie waar elke egel van opkijkt, liet niet toe dat ik enige aanraking als aangenaam kon ervaren. Verlamd van wat me overkwam, was ik niet meer in staat om "stop" te roepen en het uit gillen van boosheid. Danig onder de indruk van haar manieren was ik niet meer in staat haar uit mijn bed en uit mijn huis te zetten. Stilletjes was er toch iets in mij dat genade had met haar kinderlijke onervarenheid, haar maagdelijkheid en haar verdraaide geest. Ergens een vorm van compassie overviel me.

Nadat Bellemien me had ingewijd in haar wereld, vroeg ze overtuigd van zichzelf of ik ervan genoten had. Lieve hemel, nu moet het er toch uit: een "neen" kon ik niet over mijn lippen krijgen, ik wou haar niet kwetsen, alleen duidelijk maken dat ze het helemaal verkeerd voor heeft, maar hoe moest ik dit aan de vrouw brengen dat ik echt niet te vinden ben voor een vrouw en alleen een voorspel dat me razend maakt. Razend van verlangen naar een man, razend van woede omdat ze mij maar niet wil begrijpen, niet in woord, niet in daad. Mijn denken pendelde tussen pijnlijke ervaringen van vroeger, van die man waarmee ik eens een date had en waarvan ik me tot op deze dag afvroeg wat hij bedoelde met: "Ik vrij liever zoals vrouwen het onder elkaar doen" naar een andere man die danig weinig inlevingsvermogen en aanvoelingsvermogen had, dat hij in feite alleen met zichzelf aan het vrijen was en ik me een opblaasbare pop voelde. Let op van zij die zichzelf goede minnaars noemen. Om bed-eerlijk te zijn, ik loop ervan weg, zo hard ik maar kan.

Ik heb het liever over die enige unieke energetische ervaring die exclusief is voor de man-vrouw relatievorm, maar al even uniek in het leven. Het jagen en het zich moeten overgeven, een beetje doodgaan misschien, in vertrouwen, in liefde. Waar we de ervaring zelf zijn, waar geen woorden voor nodig zijn en mocht er een woord voor bestaan dan is het zelfs overbodig. Daar hoef je niet te vragen "hoe was het schat?" zoals bij een doordeweekse uitwisseling van orgasmes. Je weet het, je voelt het en je vergeet het nooit meer. De opgewekte energie en de herinnering eraan kan me dagen, weken, maanden, zelfs jaren aan de gang houden. Waar vind ik de woorden om Bellemien duidelijk te maken dat hoe goed ze ooit haar best zou doen, ze me nooit kan gelukkig maken, ze me nooit in de hemel brengt zoals een echte man dat kan. Nooit, jamais de la vie.

Uiteindelijk vroeg ik met enige inspanning onderdrukte, doch licht spottende stem wanneer het hoofdspel dan zou komen? Het leek alsof er variaties in het zwarte van de nacht ontstonden, alsof er plooien in de donkere schemering van de kamer als een stalen gordijn haar stem versteende en haar het zwijgen oplegden. Ik vroeg haar beleefd om een eind van me weg te blijven in bed, om "op hr kant te gaan liggen" en me te laten rusten. Is dit ver genoeg vroeg ze dan, terwijl ze het midden van mijn bed inpalmde? Neen zei ik, en ik duwde haar stevig weg uit mijn aura. Een diepe zucht waaide nog door mijn haren en rechter oor of was het van het dekbed dat ze nonchalant over zich heen trok? 's Morgens werd ik verstikkend wakker door een lijf dat ik niet naast me wens en een arm die ik niet om me heen wil voelen. Help, laat me los! schreeuwde ik vanbinnen. Ik wipte het bed uit en waste de zoetzure nacht van me af.

Ondertussen smeedde Bellemien haar volgende plan. Vrouwen... sjonge.

Wordt vervolgd.

Uw Bieke

geplaatst door Bieke - 5405 keer gelezen

beoordeeld 3/5 (8 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be